CoworkIt leverer innovative IT-løsninger for fremtiden

Hjælpen til næste IT-opgave er rundt om hjørnet

CoworkIt leverer innovative IT-løsninger for fremtiden

Det er nemt og bekvemt, når hjælpen er lige rundt om hjørnet.

Også når det gælder almindelig IT-drift, opsætning af mail, drift af hjemmeside og lagerstyring, datasikkerhed og andre af hverdagens it-opgaver. CoworkIt er efter vækst og nye CoworkIt partnere nu landsdækkende – og vi har derfor altid en afdeling i nærheden af dig.

Det er gået stærkt de seneste par år. Med nye, lokale partnere i blandt andet Rønne, Esbjerg, Nykøbing F og flere steder i Nordjylland er vi en virksomhed med vokseværk. I dag består CoworkIt af cirka 40 lokale partnere, og vi kan med god samvittighed kalde os landsdækkende.

CoworkIt forener det bedste af to verdener: det lokale engagement i samarbejde med din lokale CoworkIt partner, som samtidig er din faste kontaktperson – forenet med et netværk af mere end 100 kompetente kolleger fordelt rundt i landet, som står klar til at assistere ved større eller komplekse opgaver. Vi leverer IT-service i øjenhøjde. Der er også altid en til at besvare dit opkald, hvis din lokale CoworkIt partner holder ferie. Det lokale og det landsdækkende samlet i en organisation for at gøre hverdagen i din virksomhed nemmere.

Hjælp til mindre virksomheder

Det er en fordel for dig, der søger en engageret IT-serviceleverandør i lokalområdet. CoworkIt har en lokalafdeling lige i nærheden, og vi hjælper med hverdagens mange IT-opgaver. Det er også en fordel for virksomheder med afdelinger flere steder i landet. Her følger CoworkIt med, så vi har mulighed for at være tæt på dig og din forretning.

Også inden  for IT-service er rettidig omhu vigtig. Det er bedre at være forberedt end at slukke ildebrande, og med CoworkIt har du en samarbejdspartner, der hjælper med at passe på it-systemerne, så du undgår akutte nedbrud. På den måde kan CoworkIt løfte enhver opgave inden for installation, drift og vedligehold af it-systemer. Vi er særligt gode til at hjælpe mindre virksomheder, som ofte kun har få medarbejdere til at løfte en stadigt mere kompleks it-opgave. Vi påtager os hele spektret af IT-opgaver, fra rådgivning og analyse til drift, vedligehold og udvikling af virksomhedens samlede IT setup.

Standardløsning eller specialopgave?

CoworkIt formidler licenser og udstyr fra markedets kendte leverandører af software og udstyr på baggrund af en gennemgang af jeres behov og budget. Har du behov for en skræddersyet it-løsning, udvikler vi desuden nøglefærdige løsninger på baggrund af din virksomheds særlige behov og ønsker.

Vi kan med andre ord hjælpe på en lang række områder, så du ikke behøver at bruge tiden på it og ikke mindst skal lede efter forskellige IT-samarbejdspartnere. Er du interesseret i at høre mere, kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde. Ring til din lokale CoworkIt partner, kontakt os på telefon 72 400 800 eller send os en besked.

Kontakt din nærmeste CoworkIt Partner for at få tjekket og opdateret IT-sikkerheden mod IT-kriminalitet.

Del på linkedin
Del denne side på LinkedIn

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os via denne side, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig her og tage direkte kontakt

Find CoworkIt Partner

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar