Find din lokale CoworkIt partner

CoworkIt er Danmarks største netværk af lokale IT-leverandører, eksperter og administratorer, som kan implementere, rådgive, drifte og løse din IT-udfordring. Ovenikøbet med et kæmpe netværk af eksperter i ryggen.

Vi findes i hele Danmark. Fra de mindste byer, til Hovedstaden, Sjælland, Fyn, Sønderjylland, Nordjylland og Bornholm.

"Kunderne skal kun ringe ét sted hen"

Sådan beskriver Rasmus Nielsen fra NOVA-C ApS bl.a. den værdi, som kunder oplever, når de samarbejder med vores netværk.

Se filmen her, og bliv endnu klogere på, hvordan samarbejdet fungerer i CoworkIt, og hvordan det udvikler både vore kunder, de IT-løsninger, vi tilbyder og vores interne, stærke netværk. 

AllHovedstadenSjællandSyddanmarkMidtjyllandNordjylland

Duelund Consult IT

2100 København Ø

Duelund Consult IT tilbyder både Mac-support og Windows-support, og en af mine store forcer er at få det til at fungere, når virksomhedens medarbejdere arbejder på begge platforme. Også datasikkerheden er i fokus og jeg lægger stor vægt på backup, netværks- og virusbeskyttelse. De mange tilfredse kunder er typisk enkeltmandsvirksomheder eller mindre virksomheder og spænder vidt – fra autobranchen over belysningsfirmaer, reklamebureauer, teamudvikling og udstillingssteder til magasinforlag. Jeg kører ud til kunder over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland eller servicerer via telefon og fjernskrivebord.

 

Mikla IT ApS

2500 Valby

IT, der virker for dig. Mikla IT – Grundlagt i 2014, er en komplet IT løsningsleverandør. Vi er 100% engageret i at sikre, at virksomhedsejere har den mest pålidelige og professionelle it-service i Københavnsområdet. Vores team af dygtige it-fagfolk kan løse dine it-mareridt én gang for alle.

Bittech IT

2610 Rødovre

BitTech IT fungerer som en intern IT-afdeling for mange af vores kunder. Vi er en partnerdrevet virksomhed med sammenlagt 77 års erfaring. Vi tilbyder en stabil IT platform, hvilket giver mere produktive medarbejdere og virksomheden frihed, til at koncentrere sig om deres kerneforretningen. Vi er en del af CoworkIt kæden med over 40 selvejende forretninger landet over. Vores store netværk gør os i stand til at rykke ud med kort varsel, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi kan hjælpe dig sikkert igennem IT-Junglen. Vi er nørder, som har gjort det til en ære at kommunikere på et forståeligt sprog.

Infolink ApS

2650 Hvidovre

Vi er et specialiseret og serviceminded IT-team. Kunderne kommer fra forskellige brancher, men fælles for dem er, at driftsikker IT er vigtig for deres virksomhed. De benytter vores standardiserede IT-pakker til en fast månedspris eller i visse tilfælde specialudviklede løsninger tilpasset særlige krav. Infolink har stort kendskab til tilgængelige produkter på markedet, og vi er altid med på de seneste tendenser. Vi anvender de nyeste teknologier fra førende producenter af både hardware og software, hvilket sikrer, at kunderne altid er helt opdateret på IT-fronten og parat til at møde morgendagens udfordringer.

IT Team

2791 Dragør

IT Team er for vores kunder som deres interne IT afdeling. Vi yder professionel IT rådgivning til små og mellemstore virksomheder. Vores kernekompetence ligger indenfor etablering, drift, IT-sikkerhed og support. Vi har leveret IT ydelser, til små og mellemstore virksomheder, siden 1989 og har stor erfaring med at hjælpe med de udfordringer som netop disse virksomheder ofte står overfor. Vi lægger stor vægt på at sætte os ind i vores kunders individuelle behov og leverer ydelser som er skræddersyet til disse, med det formål at styrke deres forretning.

SolutionWeb ApS

2860 Søborg

SolutionWeb har mange års erfaring indenfor:

SolutionApps    ·    Tracking    ·    Integrationer

Siden 1997 har vi hjulpet virksomheder med at finde og bygge de rigtige webløsninger for at optimere forretningsprocesser. Specielt vores erfaring indenfor- og vores løsninger til Transport og Logistik branchen viser sig at være af stor værdi for brugerne.

DCC ApS

2942 Skodsborg

SMSLinq.com ApS

3000 Helsingør

SMSLinq.com leverer løsninger til virksomheder. Vort udgangspunkt er førende programmer til virksomheder såsom Dynamics NAV, C5 og Uniconta. For at understøtte virksomheden uden for kontoret, leverer vi en række mobile løsninger baseret på SMS. SMSLinq.com udvikler Apps til alle formål ligesom vi leverer programmer til løsning af forretningsspørgsmål. SMSLinq.com er Microsoft Partner og koder i C# .NET som er et effektivt udviklingssprog og kan hurtigt løse mange opgaver. Har du et behov for at få løse en opgave, lad os høre nærmere om den. Foruden at løse opgaver i C# er vi også specialister i Dynamics NAV og Dynamics C5.

ItGuy

3200 Helsinge

ITGuy blev startet i foråret 2014 af IT-konsulent Lasse Bloch Holmsgaard. Baggrunden for at starte ITGuy var ønsket om at få en tættere dialog med kunderne og se kundens løsning som en helhed. Vejen til dette bygger på en forståelse af den enkelte kundes forretning samt tæt samarbejde med kunden. ITGuy har mere end 14 års erfaring som IT-konsulent og fungerer som rådgiver og konsulent til fejlfinding, optimering, design, drift, backup, analyse og implementering.

Logo tilhørende virksomheden DataComfort

DataComfort

3400 Hillerød

Hos DataComfort brænder vi for at skabe og implementere individuelle IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder med fokus på at optimere processer og indtjening.

Vore erfarne specialister har et indgående kendskab til regnskabshåndtering og administrationssystemer, hvorved vi hurtigt og effektivt kan rådgive og udarbejde løsninger, der er skræddersyet til – og skaber værdi for – jeres virksomhed.

DataComfort leverer, implementerer og servicerer komplette IT løsninger til danske virksomheder. Herunder bl.a. Microsoft NAV, C5 og Uniconta.

Furesø Data ApS

3500 Værløse

Vi tilbyder support og reparationer af computerudstyr, både PC og MAC. Ved indledende og uforpligtende fejlsøgning afdækker vi sagens omfang og med fokus på dit behov, rådgives du til den bedste løsning. Vi har faste priser på opgaver som virusrens, geninstallation af Windows og MacOS, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og reparation af iPhone. Vi betjener en lang række erhvervskunder og kan tilbyde en bred palet af kompetencer fra 40 it-virksomheder i hele Danmark bestående af 150 it-specialister.

Service 365

3300 Frederiksværk

IT-systemer skal tilpasses din forretning – og ikke omvendt. Det ved vi hos Service 365, og derfor arbejder vi hver dag for at effektivisere brugen af IT- og telefonisystemer i virksomheder og om nødvendigt forandre IT-porteføljen. Derfor er du sikker på at få en professionel sparringspartner hos os, som skræddersyr den for din virksomhed bedste IT-løsning. Vi har rigtig stor erfaring med Office 365 og i særdeleshed SharePoint.

JF Data Service ApS

3700 Rønne

Hos JF er vi specialister i IT og infrastruktur til erhvervslivet. IT-support og B2B-rådgivning, projektstyring og komplette løsninger indenfor IT. Vi er et stort team af Microsoft certificerede specialister der leverer hard- & softwareløsninger, web, hosting og CMS-systemer.

AHA IT

4100 Ringsted

AHA IT tilbyder, at rådgive virksomheder og udvikle webløsninger inden for alle discipliner omkring webdesign og webudvikling. AHA IT arbejder professionelt med bla. følgende platforme: Drupal, WordPress, API-integration, Hybride Apps.

Langtved Data A/S

4100 Ringsted

Langtved Data A/S er leverandør af IT-løsninger til sundhedssektoren, primært tilpasset de danske sygehuse. Vi leverer individuelle systemer, tilpasset lokale behov og naturligvis opfylder vi alle Sundhedsstyrelsens krav. Vi lever af at have tilfredse brugere og lytte til vore kunders behov. Vi producerer og udvikler it-løsninger til kvalitetssikring og forskning. Vi har bl.a. implementeret et stort antal landsdækkende eller lokale kliniske databaser.

i4 iT ApS

4100 Ringsted

i4 iT er et moderne servicebaseret IT-hus. Vi tilbyder vores kunder fast pris på drift af deres IT-løsninger. Hvad enten de er placeret on-site hos kunden, i skyen eller i en kombineret løsning. Vi overvåger og automatiserer i vid udstrækning processerne hos vores kunder, så mange problemer er løst proaktivt, inden det giver driftsstop i virksomheden. Rådgivning og vejledning er en vigtig del af det samarbejde, vi har med vores kunder. Vi sætter en stor ære i at kende vores kunders udfordringer og derudfra foreslå løsninger, der kan styrke deres forretning.

NeXum ApS

4262 Sandved

NeXum levere netværks og telefoniløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vores mål er at levere kvalitet til konkurrencedygtige priser, og med over 15 års erfaring fra netværks og tele branchen er det hvad vi vil garantere. NeXum beskæftiger sig med alle områder inden for netværk og telefon, ingen opgave er for lille og til dem der er for store henter vi kompetencer ind fra vores samarbejdspartnere.

Perspektiva IT ApS

4300 Holbæk

Perspektiva IT blev grundlagt i 1992 af Martin Krogh Nielsen. Helt fra starten har grundtanken i firmaets arbejde været at tilbyde ærlig og uvildig IT-rådgivning med fokus på kundens behov. Firmaet har udviklet sig sammen med IT-området, og fra at være en enkeltmandsvirksomhed er Perspektiva IT nu vokset til 10 faste medarbejdere og et antal fast tilknyttede freelancere. Langt de fleste kunder har holdt ved gennem årene. Og i takt med virksomhedens udvikling fungerer Perspektiva IT nu også hos mange kunder, som rådgiver i en række it-strategiske sager. Udgangspunktet er dog stadig det samme: Simple IT-løsninger der holder i længden baseret på åben og ærlig rådgivning.

Commsoft ApS

4600 Køge

Commsoft står for Communication software. Vi har specialistviden på Dynamics NAV og SuperOffice CRM og leverer en unik integreret løsning der dækker alle din virksomhedsprocesser fra Emne- og kundebearbejdning over salg- og Pipeline styring til ordre, projekt og økonomi styring i NAV.

JF Data Service ApS

4800 Nykøbing Falster

Hos JF er vi specialister i IT og infrastruktur til erhvervslivet. IT-support og B2B-rådgivning, projektstyring og komplette løsninger indenfor IT. Vi er et stort team af Microsoft certificerede specialister der leverer hard- & softwareløsninger, web, hosting og CMS-systemer.

Data Larsen logo

DataLarsen & Co

4990 Sakskøbing

Data-Larsen & Co er din IT-sparringspartner, din lokale IT-afdeling og problemknuser. Vi tilbyder alt fra hardwareindkøb til hjælp med digitalisering og outsourcing. Vi har mange års erfaring med drift af IT-infrastruktur og vores erfaring med monitorering, sikkerhed og automatisering gør at vi er i stand til at servicere udstyr og brugere når der er brug for det.

Vores brede viden indenfor Azure, Office 365, hard/software, telefoni, hosting og drift samt ikke mindst vores gode samarbejdspartnere, gør at vi kan hjælpe dig i enhver situation.

Vennerstrøm

5330 Munkebo

Vennerstrøm er et konsulent- og service/support-hus, der tilbyder konsulentydelser til al form for it-service og telefoni til erhverv. Vi kan være jeres it-afdeling, i store som små opgaver. Vi kan være jeres eksterne samarbejdspartner, der hjælper når der er behov. Det kan være til implementering af nyt eller vedligehold af eksisterende udstyr, og vi stiller med nogle af de bedste konsulenter, når det drejer sig om it-infrastruktur, it-rådgivning og hosting.

Procomit ApS

5580 Nørre Aaby

Procomit arbejder med rådgivning og projektledelse indenfor ERP-projekter. Det gør vi ved at være på kundens side og ‘oversætte’ en kompleks ERP verden til hverdagssprog, så virksomhederne kan se sig selv og deres behov i et nyt IT-system. Vores vision er, at skabe synergi mellem mennesker og teknologi. Procomit består af fem medarbejdere og en håndfuld – i forskellig grad – tilknyttede freelancere. Målet om at have hver vores spidskompetence, har bragt os sammen, og med vores respektive kompetencer indenfor projektledelse, rådgivning og ERP, har vi fuld fart fremad og troen på, at vores mission vil lykkes.

OneHouse A/S

5700 Svendborg

OneHouse yder hurtig og effektiv it-support til jeres virksomhed – med fokus på stabilitet, sikkerhed og service. Vi har bred kompetence inden for it-området og giver kvalificeret rådgivning til virksomheder over hele landet. Vi har mange års erfaring med salg, service og support på it-området. Vi tilbyder serviceaftaler såvel som serverovervågning og hosting, så I kan spare tid på it-driften. Hos os får I en service, som tager udgangspunkt i jeres specifikke behov.

Maacks ApS

6400 Sønderborg

Maacks er en hårdtarbejdende IT-virksomhed bosiddende i Sønderborg, der rådgiver, programmerer og leverer IT-løsninger til små og store virksomheder. Virksomheden er grundlagt af Esben Maack Brandt i 2007. Siden starten er virksomheden vokset og har i dag 11 medarbejdere og servicerer op mod 150 kunder i hele Danmark.

ComITs

6800 Varde

Vi er eksperter i ERP og har samlet set 100 års erfaring inden for rådgivning/definering, implementering, tilpasning og vedligeholdelse af løsninger virksomheder i alle brancher. Vi ved hvad der skal til, for at du kan opleve succes med din nye løsning.

Cyanit ApS

7000 Fredericia

Hos CYANIT leverer vi IT-rådgivning og IT-løsninger til en lang række brancher i det meste af Danmark. IT handler i dag om mere end ’bare’ en computer. Det er blevet et tillidshverv på linje med revisor- og advokatfaget, hvor tilliden og troværdigheden er altafgørende for gode resultater. I CYANIT stræber vi altid efter at levere de bedste løsninger for at leve op til vores kunders tillid. Vi kender vores kunder og ved, hvor vigtigt det er, at deres IT kører optimalt. Derfor arbejder vi dedikeret og målrettet på at skabe løsninger, der giver mest mulig værdi for dig og din virksomhed. Kun sådan kan du være rolig og fokusere 100% på din forretning.

Hassel IT

7400 Herning

Hassel IT leverer specialudvikling af web- og mobil applikationer, og har især fokus på digitalisering og optimering af forretningsgange. Vi har udvikler og drifter systemer til bl.a. rejsebureauer, byggemarkeder og industrivirksomheder. Af opgaver og processer vi har arbejdet med er f.eks. håndtering og sammenkædning af kunde flow, bestillinger, håndtering af leverandøroplysninger, indrapportering af medarbejder data, f.eks. timeregistrering og materialeforbrug, samt slutteligt afrapportering.

Vi skaber ofte bindeledet mellem forskellige uafhængige systemer, og får data fra f.eks. økonomisystemer, webshops til at snakke sammen, og ensretter behandling af data for større gennemsigthed. Funktioner og brugerflade bliver oftest skræddersyet til kundens behov, og udviklet i tæt samarbejde igennem hele processen fra idé, til udvikling, test og idriftsættelse

Nova C ApS

7800 Skive

Nova C har alle de førende mærkevarer, og kan levere komplette løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi er altid klar med et godt tilbud, så skal virksomheden have investeret i nyt udstyr, så kontakt Nova Consult for et godt tilbud. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning. Vi tilbyder vagtordninger efter aftale, så du løsningen på et kritisk problem kun er et opkald væk. Vi tilbyder også vores kunder, og potentielle kunder en tilstandsrapport over deres nuværende IT situation, med forslag til hvordan din virksomhed kan få mere ud af IT.

Clarus ApS

8300 Odder

CLARUS er specialister i support, salg, udlejning samt leasing, og drifter mellem 7.000 og 10.000 Mac-computere, PC’ere, iPhones mv. til mere end 1.000 virksomheder i Danmark … og lidt i den øvrige verden. Vi har arbejdet teknisk professionelt med Apples udstyr og alm. PC’ere i mere end 20 år, så vi ved i al beskedenhed, og det store hele en hel del om computerne, PC’ere mm, og hvordan problemer løses med dem, så alting virker godt sammen. Vi tager it-mæssig hånd om Jeres virksomhed, og vil give Jer den bedste service gennem faglighed, kommunikation, venlighed og sund fornuft / priser.

Jama IT ApS

8340 Malling

Når din forretning skal understøttes af de rigtige it-løsninger og teknikken bare skal spille, er Jama it den rette samarbejdspartner. Du får ydelser, der matcher din virksomheds reelle behov, lige nu og i fremtiden. Vores samarbejde baseres på dialog, hvor vi forventningsafstemmer og aftaler, hvad der skal ske og hvornår. Derfra får du fuld adgang til al min ekspertise, når du har brug for det. Modsat mange store it-leverandører, kan jeg med lethed ændre fokus og reagere hurtigt, når du har brug for det.

Netdk ApS

8541 Skødstrup

For Netdk er velfungerende it-systemer en hjertesag, og derfor tilbyder Netdk forskellige supportløsninger, så du aldrig skal vente for at få store og små it-problemer løst. Du kan vælge at bruge Netdk som fast support, hvor du får en mand ud på dit kontor, f.eks. på en fast ugedag, eller du kan benytte dig af Netdk’s fjernsupport, hvor du blot giver besked, når der er problemer, og lader Netdk finde og rette fejlen via fjernadgang til din computer.

BJComputers

8722 Hedensted

BJ Computers leverer tryghed inden for it. Vi er et mindre firma med mange samarbejdspartnere. Vi er fleksible og hurtige til at omsætte jeres behov til den it-løsning, som giver jer den mest smidige hverdag. På den måde agerer vi proaktivt og minimerer jeres fremtidige servicebehov. Det er effektiv og økonomisk rigtig it-drift for jeres virksomhed uanset størrelse. Knowhow, fleksibilitet og overblik er kernestyrker for BJ Computers. I BJ Computers sørger vi for, gennem løbende uddannelse, hele tiden at være opdateret med det nyeste inden for it-produkter, it sikkerhed og it-support services.

Midtjysk Data ApS

8800 Viborg

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor IT, og arbejder med både store og små firmaer samt private kunder. Så uanset størrelsen på jeres IT problem – kig forbi eller ring – så finder vi helt sikkert en løsning til jer. Erhvervs IT-Løsninger. Vi kommer gerne ud til jer både dag og aften og løser IT problemet på stedet, uanset om det er hjælp til opsætning af hardware eller installering af software. Vi kører i hele landet men ofte kan det dog løses med fjernsupport (Teamviewer).

TTIT | Thimm & Thinggaard IT

9400 Nørresundby

Vi hjælper med at skabe tryghed og overblik over virksomhedens IT, Telefoni, Kopi aftaler m.v. Ved en gennemgang af virksomhedens setup, dannes der et billede af, hvilket IT niveau virksomheden har. Ofte ser vi, at virksomhederne enten har for meget og for dyrt IT, eller de har for lidt – hvilket kan være risikobetonet. IT niveauet skal passe med virksomheden, og niveauet skal reguleres sammen med virksomhedens udvikling.

Nygreen IT ApS

9850 Hirtshals

Vi sætter en ære i at yde professionel, udviklingsorienteret og innovativ sparring i et tæt og nærværende samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Med driftsikre løsninger og personlig support.

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os via denne side, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig her og tage direkte kontakt.

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på linkedin
Del denne side på LinkedIn