Landsdækkende IT-netværk af lokale IT-eksperter

Landsdækkende aftale med SikkerhedsBranchen

Coworkit_web (41 of 46)

CoworkIt indgår landsdækkende rammeaftale med SikkerhedsBranchen

Sikkerheden skal naturligvis være i top i SikkerhedsBranchen. CoworkIt og SikkerhedsBranchen – Den Danske Brancheforening for Sikkerhed og Sikring – har derfor indgået en landsdækkende rammeaftale om rådgivning, når SikkerhedsBranchens cirka 240 medlemsvirksomheder fra maj 2018 skal leve op til EU’s skærpede krav til datasikkerhed – den såkaldte persondataforordning eller GDPR.

For at være på forkant med EU’s nye regler på området for datasikkerhed har SikkerhedsBranchen på vegne af sine medlemsvirksomheder indgået en samlet aftale om rådgivning og implementeringsassistance med CoworkIt, så de enkelte medlemmer automatisk er omfattet af aftalen.

De enkelte medlemsvirksomheder får mulighed for individuel rådgivning og analyse af behov med henblik på at leve op til EU’s regler.

”Persondataforordningen er kompleks EU-lovgivning, og som vi har hørt flere gange, risikerer virksomhederne store bøder, hvis de ikke overholder de nye regler. Derfor har SikkerhedsBranchen på vegne af medlemmerne indgået en samlet rammeaftale med CoworkIt, som skal hjælpe brancheorganisationens medlemsvirksomheder med at få implementeret de nødvendige strukturer og it-systemer med henblik på at leve op til reglerne,”

Niels Laulund
Direktør CoworkIt

Landsdækkende og lokal på samme tid

Medlemmerne af SikkerhedsBranchen strækker sig fra de største landsdækkende sikringsleverandører over mindre, lokale leverandører til små enkeltvirksomheder inden for sikkerhed, vagtservice og overvågning. Fælles for organisationens medlemmer er, at de arbejder med personfølsomme data.

Fordelen for medlemmerne af SikkerhedsBranchen er todelt: dels at CoworkIt med cirka 40 afdelinger fordelt rundt i landet kan tilbyde de enkelte medlemmer af SikkerhedsBranchen lokal face-to-face rådgivning, dels at rådgivningen gives af it-kyndige rådgivere.

Klik her for www.sikkerhedsbranchen.dk

Kontakt din nærmeste CoworkIt Partner for at få tjekket og opdateret IT-sikkerheden mod IT-kriminalitet.

Del på linkedin
Del denne side på LinkedIn

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os via denne side, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig her og tage direkte kontakt

Find CoworkIt Partner

Du kan også forsøge med brevdue, men det er nok en mulighed, du skal genoverveje, hvis du har travlt eller har et akut problem.

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar