Mød vores CoworkIt Partnere

Vi har en partner tæt på dig

Hvorend I er i landet, så kan vi supportere jer, og dække jeres IT-behov.

Vi kan være flere steder på samme tid, det er vores styrke.
Hvis I har lokationer flere steder i landet, så kan vi klare det. Faktisk gør vi det allerede i dag for vores kunder. Både faste kunder men også ved tidsbegrænsede projekter.

Du kan bruge Danmarkskortet til at se en liste over nuværende coworkere, og tag kontakt direkte, eller brug kontaktformularen for neden, så finder vi den rigtige coworker til dig.

AllHovedstadenMidtjyllandSjællandSyddanmark

ApplyIT

2765 Smørum

ApplyIT har siden 2007 leveret IT løsninger der er optimeret til funktionalitet, drift og sikkerhed. Vi er jeres it-afdeling og varetager alle opgaver store som så, så I kan fokuserer på jeres forretning. Som specialister i datanetværk og sikkerhed, sikre vi optimale arbejdsforhold for jeres medarbejderne som øger arbejdsglæde og produktivitet.

Logo tilhørende Alba IT

alba it

4640 Faxe

Tænk, hvis du ikke skulle hive håret ud af dit hoved, hver gang jeres it driller.
Derfor har du brug for en stærk it-partner som alba it. Vi brænder for at hjælpe jer med, at finde de rigtige it-løsninger, der løser jeres specifikke behov. Vi står altid til rådighed med rådgivning og support, så din virksomhed får de rigtige løsninger og den hjælp, der er behov for, så I kan gøre det I er bedst til.

SolutionWeb ApS

2820 Gentofte

SolutionWeb tilbyder: mere overblik, mindre administration, mere automatisering baseret på mange års erfaring indenfor:

Apps: digitalisering af mobile medarbejdere. Tracking: flåde, assets, sensorer (iOT) og data. Integrationer: ERP, CRM,  TMS, E-Commerce, POS, WMS, Logistics etc.

Hassel IT

7400 Herning

Hassel IT leverer specialudvikling af web- og mobil applikationer, og har især fokus på digitalisering og optimering af forretningsgange. Vi har udvikler og drifter systemer til bl.a. rejsebureauer, byggemarkeder og industrivirksomheder. Af opgaver og processer vi har arbejdet med er f.eks. håndtering og sammenkædning af kunde flow, bestillinger, håndtering af leverandøroplysninger, indrapportering af medarbejder data, f.eks. timeregistrering og materialeforbrug, samt slutteligt afrapportering.

Vi skaber ofte bindeledet mellem forskellige uafhængige systemer, og får data fra f.eks. økonomisystemer, webshops til at snakke sammen, og ensretter behandling af data for større gennemsigthed. Funktioner og brugerflade bliver oftest skræddersyet til kundens behov, og udviklet i tæt samarbejde igennem hele processen fra idé, til udvikling, test og idriftsættelse

ItGuy

3400 Hillerød

ITGuy blev startet i foråret 2014 af IT-konsulent Lasse Bloch Holmsgaard. Baggrunden for at starte ITGuy var ønsket om at få en tættere dialog med kunderne og se kundens løsning som en helhed. Vejen til dette bygger på en forståelse af den enkelte kundes forretning samt tæt samarbejde med kunden. ITGuy har mere end 14 års erfaring som IT-konsulent og fungerer som rådgiver og konsulent til fejlfinding, optimering, design, drift, backup, analyse og implementering.

Nova C ApS

7800 Skive

Nova C har alle de førende mærkevarer, og kan levere komplette løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi er altid klar med et godt tilbud, så skal virksomheden have investeret i nyt udstyr, så kontakt Nova Consult for et godt tilbud. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning. Vi tilbyder vagtordninger efter aftale, så du løsningen på et kritisk problem kun er et opkald væk. Vi tilbyder også vores kunder, og potentielle kunder en tilstandsrapport over deres nuværende IT situation, med forslag til hvordan din virksomhed kan få mere ud af IT.

Oraco Tech

4100 Ringsted

Oraco Tech tilbyder, at rådgive virksomheder og udvikle webløsninger inden for alle discipliner omkring webdesign og webudvikling. Oraco Tech arbejder professionelt med bla. følgende platforme: Drupal, WordPress, Vue, API-integration, App-udviklnig.

Commsoft ApS

4653 Karise

Commsoft står for Communication software. Vi har specialistviden på Dynamics NAV og SuperOffice CRM og leverer en unik integreret løsning der dækker alle din virksomhedsprocesser fra Emne- og kundebearbejdning over salg- og Pipeline styring til ordre, projekt og økonomi styring i NAV.

Bittech IT

2610 Rødovre

BitTech IT fungerer som en intern IT-afdeling for mange af vores kunder. Vi er en partnerdrevet virksomhed med sammenlagt 77 års erfaring. Vi tilbyder en stabil IT platform, hvilket giver mere produktive medarbejdere og virksomheden frihed, til at koncentrere sig om deres kerneforretningen. Vi er en del af CoworkIt kæden med over 40 selvejende forretninger landet over. Vores store netværk gør os i stand til at rykke ud med kort varsel, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi kan hjælpe dig sikkert igennem IT-Junglen. Vi er nørder, som har gjort det til en ære at kommunikere på et forståeligt sprog.

JF Data Service ApS

3700 Rønne

Hos JF er vi specialister i IT og infrastruktur til erhvervslivet. IT-support og B2B-rådgivning, projektstyring og komplette løsninger indenfor IT. Vi er et stort team af Microsoft certificerede specialister der leverer hard- & softwareløsninger, web, hosting og CMS-systemer.

Perspektiva IT ApS

4300 Holbæk

Perspektiva IT blev grundlagt i 1992 af Martin Krogh Nielsen. Helt fra starten har grundtanken i firmaets arbejde været at tilbyde ærlig og uvildig IT-rådgivning med fokus på kundens behov. Firmaet har udviklet sig sammen med IT-området, og fra at være en enkeltmandsvirksomhed er Perspektiva IT nu vokset til 10 faste medarbejdere og et antal fast tilknyttede freelancere. Langt de fleste kunder har holdt ved gennem årene. Og i takt med virksomhedens udvikling fungerer Perspektiva IT nu også hos mange kunder, som rådgiver i en række it-strategiske sager. Udgangspunktet er dog stadig det samme: Simple IT-løsninger der holder i længden baseret på åben og ærlig rådgivning.

Jama IT ApS

8340 Malling

Når din forretning skal understøttes af de rigtige it-løsninger og teknikken bare skal spille, er Jama it den rette samarbejdspartner. Du får ydelser, der matcher din virksomheds reelle behov, lige nu og i fremtiden. Vores samarbejde baseres på dialog, hvor vi forventningsafstemmer og aftaler, hvad der skal ske og hvornår. Derfra får du fuld adgang til al min ekspertise, når du har brug for det. Modsat mange store it-leverandører, kan jeg med lethed ændre fokus og reagere hurtigt, når du har brug for det.

Furesø Data ApS

3500 Værløse

Furesø Data ApS er leverandør af it-service og it-løsninger inden for Windows, Microsoft Office 365, netværk, it-drift og it-sikkerhed, herunder brugersupport til Windows og MacOS både remote og on-site.

Vi har eget lokalt værksted hvor vi udfører reparation og opgradering af arbejdsstationer (laptop, desktop, PC, MAC, HP, Lenovo mv.).

Derudover tilbyder vi hosting, design, udvikling og drift  af websites og webshops herunder markeringsstrategi, SEO, online marketing og social media.

Vennerstrøm

5220 Odense SØ

Vennerstrøm er et konsulent- og service/support-hus, der tilbyder konsulentydelser til al form for it-service og telefoni til erhverv. Vi kan være jeres it-afdeling, i store som små opgaver. Vi kan være jeres eksterne samarbejdspartner, der hjælper når der er behov. Det kan være til implementering af nyt eller vedligehold af eksisterende udstyr, og vi stiller med nogle af de bedste konsulenter, når det drejer sig om it-infrastruktur, it-rådgivning og hosting.

Duelund Consult IT

2100 København Ø

Duelund Consult IT tilbyder både Mac-support og Windows-support, og en af mine store forcer er at få det til at fungere, når virksomhedens medarbejdere arbejder på begge platforme. Også datasikkerheden er i fokus og jeg lægger stor vægt på backup, netværks- og virusbeskyttelse. De mange tilfredse kunder er typisk enkeltmandsvirksomheder eller mindre virksomheder og spænder vidt – fra autobranchen over belysningsfirmaer, reklamebureauer, teamudvikling og udstillingssteder til magasinforlag. Jeg kører ud til kunder over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland eller servicerer via telefon og fjernskrivebord.

 

Netdk ApS

8541 Skødstrup

For Netdk er velfungerende it-systemer en hjertesag, og derfor tilbyder Netdk forskellige supportløsninger, så du aldrig skal vente for at få store og små it-problemer løst. Du kan vælge at bruge Netdk som fast support, hvor du får en mand ud på dit kontor, f.eks. på en fast ugedag, eller du kan benytte dig af Netdk’s fjernsupport, hvor du blot giver besked, når der er problemer, og lader Netdk finde og rette fejlen via fjernadgang til din computer.

Maacks ApS

6400 Sønderborg

Maacks er en hårdtarbejdende IT-virksomhed bosiddende i Sønderborg, der rådgiver, programmerer og leverer IT-løsninger til små og store virksomheder. Virksomheden er grundlagt af Esben Maack Brandt i 2007. Siden starten er virksomheden vokset og har i dag 11 medarbejdere og servicerer op mod 150 kunder i hele Danmark.

Infolink ApS

2620 Albertslund

Vi er et specialiseret og serviceminded IT-team. Kunderne kommer fra forskellige brancher, men fælles for dem er, at driftsikker IT er vigtig for deres virksomhed. De benytter vores standardiserede IT-pakker til en fast månedspris eller i visse tilfælde specialudviklede løsninger tilpasset særlige krav. Infolink har stort kendskab til tilgængelige produkter på markedet, og vi er altid med på de seneste tendenser. Vi anvender de nyeste teknologier fra førende producenter af både hardware og software, hvilket sikrer, at kunderne altid er helt opdateret på IT-fronten og parat til at møde morgendagens udfordringer.

i4 iT ApS

4100 Ringsted

i4 iT er et moderne servicebaseret IT-hus. Vi tilbyder vores kunder fast pris på drift af deres IT-løsninger. Hvad enten de er placeret on-site hos kunden, i skyen eller i en kombineret løsning. Vi overvåger og automatiserer i vid udstrækning processerne hos vores kunder, så mange problemer er løst proaktivt, inden det giver driftsstop i virksomheden. Rådgivning og vejledning er en vigtig del af det samarbejde, vi har med vores kunder. Vi sætter en stor ære i at kende vores kunders udfordringer og derudfra foreslå løsninger, der kan styrke deres forretning.

NeXum ApS

4262 Sandved

NeXum levere netværks og telefoniløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vores mål er at levere kvalitet til konkurrencedygtige priser, og med over 15 års erfaring fra netværks og tele branchen er det hvad vi vil garantere. NeXum beskæftiger sig med alle områder inden for netværk og telefon, ingen opgave er for lille og til dem der er for store henter vi kompetencer ind fra vores samarbejdspartnere.

Langtved Data A/S

4100 Ringsted

Langtved Data A/S er leverandør af IT-løsninger til sundhedssektoren, primært tilpasset de danske sygehuse. Vi leverer individuelle systemer, tilpasset lokale behov og naturligvis opfylder vi alle Sundhedsstyrelsens krav. Vi lever af at have tilfredse brugere og lytte til vore kunders behov. Vi producerer og udvikler it-løsninger til kvalitetssikring og forskning. Vi har bl.a. implementeret et stort antal landsdækkende eller lokale kliniske databaser.

BJComputers

8722 Hedensted

BJ Computers leverer tryghed inden for it. Vi er et mindre firma med mange samarbejdspartnere. Vi er fleksible og hurtige til at omsætte jeres behov til den it-løsning, som giver jer den mest smidige hverdag. På den måde agerer vi proaktivt og minimerer jeres fremtidige servicebehov. Det er effektiv og økonomisk rigtig it-drift for jeres virksomhed uanset størrelse. Knowhow, fleksibilitet og overblik er kernestyrker for BJ Computers. I BJ Computers sørger vi for, gennem løbende uddannelse, hele tiden at være opdateret med det nyeste inden for it-produkter, it sikkerhed og it-support services.

IT Team

2791 Dragør

IT Team er for vores kunder som deres interne IT afdeling. Vi yder professionel IT rådgivning til små og mellemstore virksomheder. Vores kernekompetence ligger indenfor etablering, drift, IT-sikkerhed og support. Vi har leveret IT ydelser, til små og mellemstore virksomheder, siden 1989 og har stor erfaring med at hjælpe med de udfordringer som netop disse virksomheder ofte står overfor. Vi lægger stor vægt på at sætte os ind i vores kunders individuelle behov og leverer ydelser som er skræddersyet til disse, med det formål at styrke deres forretning.

Sure´it

8700 Horsens

Sure’it har i 8 år arbejdet med Uvildig IT-rådgivning til SMV segmentet. Sure’it tilbyder en række services, som sikrer, at den Digitale strategi matcher virksomhedens forretningsplan. 

Digital udvikling
… vi udarbejder virksomhedens Digitale Strategi/Plan. Anbefaler den eller de nødvendige IT-løsninger, samt prioriterer i henhold til forretningsplanen. Vi udarbejder behovsbeskrivelser, udvælger egnede løsningsleverandører, sikrer de kontraktuelle forhold og varetager evt. projektledelse og organisatorisk implementering. 

Effektiv IT og IT-sikkerhed
… vi gennemfører løbende gennemgang og kontrol med virksomhedens IT-sikkerhed, med fokus på den tekniske og organisatoriske IT-sikkerhed. Arbejdet omfatter bl.a. udarbejdelse af IT-politikker, IT-beredskabsplaner, øvelser og auditeringer. Herunder også GDPR. Samt vi bistårtredjeparts virksomheder med udarbejdelser af erklæringer.

Cloud Zolutions

4200 Slagelse

Cloud Zolutions kan levere en komplet IT-løsning, med udstyr, cloudtjenester, drift og support i én samlet pakke. Vi overvåger vores kunders IT døgnet rundt, hvilket gør det muligt at gribe hurtigt ind og skabe løsninger, der minimere nedetid. Systemerne opdateres i forhold til forskellige sikkerhedsmæssige aspekter, og hvis uheldet er ude, sørger vi for der altid ligger en valid og opdateret backup.

RackPeople

2860 Søborg

RackPeople tager forretningen med til en forandring, og er med dig hele vejen fra de første tanker og længe efter i har taget løsningerne i brug. Vi har en holistisk tilgang med 360 graders perspektiv på It-projekter og de forandringer, som de medfører. Vi forstår sammenhængen med den øvrige IT-infrastruktur og påvirkningen af organisationen.

Nimble IT

4000 Roskilde

Nimble IT fokuserer på at leverer Rådgivning, Drift og Projekter. Alle vores leverancer vil være i et tæt samarbejde og relation til kunden, så vi oparbejder den forståelse der skaber det bedste samarbejde og den endelige leverance.

IT NOR

4600 Køge

Hos IT NOR er vores medarbejdere drevet af passion for deres arbejde. Vi er teknikere til fingerspidserne, men vi sætter også stor fokus på at vores konsulenter er mennesker. Vi er i øjenhøjde med vores kunder, og kan tale så I kan forstå det uden alle de tekniske begreber.

Kontakt os

Mads Ehrhardt
CEO, CoworkIt

E-mail: mads@coworkit.dk

Tlf.: 25 63 94 00

Udfyld formular

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger