Hosting, der sikrer dine data og

din virksomhed

Er det tid til at lade andre passe på jeres data 

Hosting er en effektiv og fleksibel IT-løsning med en lang række fordele. Er det tid for jer at lade andre tage ansvar for jeres data og IT-applikationer og selv fokusere på det I er bedst til 

Gør det I er bedst til og slip samtidig for bekymringer 

Ved at lade os hoste jeres virksomheds data og IT-applikationer slipper du for at bekymre dig om nedbrud af serveren eller udskiftning – som i øvrigt er en stor udgiftspost. Vi tager det fulde ansvar for de servere, som dine data opbevares i. Vi sørger for de altid er opdaterede, overvågede og har fuld backup.  

Fleksibel og skalérbar hosting 

Når vi hoster for jer, får I frihed, fleksibilitet og agilitet til at fokusere på jeres virksomheds forretning. Vi kan altid skalere jeres hosting-løsning op eller ned efter behov – uanset om I har brug for mere serverplads eller færre licenser. 

IT-sikkerhed er en naturlig del af pakken 

Lægger I hosting-opgaven i vores hænder, garanterer vi jer et højt sikkerhedsniveau. Via vores danske samarbejdspartner Cloud Factory er vores datacenter certificeret i henhold til revisorerklæringen ISAE 3402 Type 2 baseret på ISO27001:2013. Dette er vores garanti for, at vi kan sikre jer højeste oppetid og datasikkerhed samt at vi lever op til alle krav og lovgivning.
Læs her, hvordan vi arbejder med IT-sikkerhed

Tør du miste din virksomheds data?
Vi garanterer en sikker og skalerbar cloudløsning

Hvad du altid kan forvente af os 

Opdateret IT-infrastruktur 

Vælger I CoworkIt som hosting-leverandør, opdaterer vi løbende jeres IT-setup. Vi sikrer, at I altid har adgang til opdaterede systemer og teknologi. Vi vil aldrig anbefale jer ny teknologi – uden at vi først forholder os til, hvilken værdi den tilfører jeres forretning. Vi synes altid teknologi er super spændende, men teknologien er til for forretningen og ikke omvendt.  

Stabilitet og optimal oppetid 

Med en hosted løsning hos CoworkIt får I stabilitet og garanti for høj oppetid. Skulle uheldet ramme jer, sikrer vi med en effektiv beredskabsplan, at I er lynhurtigt tilbage i drift. Desuden er vores support klar til at hjælpe 24/7 – vi dækker jeres ryg.  

Små skridt – eller hosting af al jeres data ?

I kan altid starte med småt skridt og senere opgradere hosting-løsningen. Alternativt kan I lade os hoste det hele fra starten. Vi tilpasser os altid jeres ønsker og behov – og tager gerne små skridt ad gangen.

Hosting handler ikke nødvendigvis om at alt data eller alle jeres applikationer skal hostes på en gang. Mulighederne er mange, og vi kan hjælpe med de dele I i første omgang har brug for hosting af. 

En hosting-løsning, der understøtter din forretning

Fordelene ved hosting er mange 

 • Frigør ressourcerne til kerneopgaverne i jeres forretning
 • Altid opdateret teknologi og hardware
 • Fleksibilitet og skalerbarhed – op såvel som ned 
 • Garanteret oppetid på 99,5 %
 • Overvågning af servere 24/7
 • Styr på udgifterne til drift af IT
 • Løbende tests af sikkerhedssystemer
 • Fuld tilgængelighed – uafhængigt af geografi og tid
 • Styr på software og licenser
 • Adgang til driftsteknikere døgnet rundt

Hos os handler det ikke udelukkende om at passe på jeres forretningskritiske data og IT-systemer. Det er naturligvis vigtigt, men det handler i lige så høj grad om, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle jeres generelle IT-setup. Målet for os er, at jeres virksomhed altid kan agere agilt og være klar i forbindelse med nye forretningsbehov.

Support 24/7

Vi tager altid telefonen, når I ringer. Vi giver jer adgang til IT-support 24 timer i døgnet – hver dag.

Certificeret hosting

Via vores danske samarbejdspartner Cloud Factory er vores datacenter certificeret i henhold til revisorerklæringen ISAE 3402 Type 2 baseret på ISO27001:2013. Dette er vores garanti for, at vi kan sikre jer højeste oppetid og datasikkerhed samt at vi lever op til alle krav og lovgivning.

Vi er her også i morgen

Vi har leveret hostede løsninger i mange år og det har vi tænkt os at fortsætte med. Du kan stole på at vi forbliver din partner i mange år endnu.  

Spørgsmål vi ofte får stillet

Hvordan opgraderer (eller nedgraderer) I vores løsning?

Alle løsninger er opbygget skalerbart, hvilket vil sige at alle jeres services (licenser og tekniske ressourcer) hurtigt kan justeres. Vi tager os af den praktiske del. Det gør det nemt for jer at skifte til nye produkter og nye teknologier med et minimum af omkostninger.

Hvad gør I med hensyn til backup, ved nedbrud og genskabning af data? 

Vi har procedurer, der sikrer, at alle backup-rutiner overvåges og udbedres ved evt. fejl. Det sikrer valid, sikker og fejlfri dataopbevaring. Vi har ligeledes Disaster Recovery Planer, der straks iværksættes ved uregelmæssigheder eller nedbrud, og som genskaber hver enkelte virtuelle server, hvis uheldet er ude.

Hvordan sikrer og passer I på vores data? 

Generelt er vi underlagt strenge krav til IT-sikkerhed, og vi arbejder med højeste standard. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Via vores samarbejdspartner, Cloud Factory er vores datacenter certificeret i henhold til revisorerklæringen ISAE 3402 Type 2 baseret på ISO27001:2013. Døgnet rundt, sikrer vi dig imod cyberangreb, nedbrud, brand, tyveri og alle andre hændelser.

Hvem har ansvaret, hvis hosting-løsningen ikke spiller sammen med vores øvrige IT-systemer? 

Vi har ansvaret for jeres samlede hostede platform. Vores opgave består derfor også i at optimere jeres samlede IT-miljø og koordinere med jeres
3. partsleverandører for at sikre en stabil og optimal drift. Det er vores mål, at I kun skal ringe ét sted.

Store nok til at være konkurrencedygtige.
Små nok til at være nærværende.

Vi garanterer dig én fast kontaktperson, gennemsigtighed i aftalen, service fra en IT-partner i dit lokalområde og adgang til Danmarks største partnerskab af uafhængige og landsdækkende IT-leverandører, der professionelt løser din virksomhed IT-behov.

Nærværende og lokalbaseret

Vi arbejder som din landsdækkende IT-leverandør, med base i det lokale Danmark. Vi tilbyder én kontaktperson uanset projekt, og IT-hjælp og support leveret fra lokal IT-leverandør.

Servicemindet IT-support 24/7

Vi gør en dyd ud af at være servicemindede og hjælpsomme først og fremmest. Uanset udfordringen, spørgsmålene eller behovet tilbyder vores specialister kompetent IT-support. Vi skræddersyr altid løsning, så den passer til jeres behov.

Kompetencedækket service

Vi er en virksomhed fuld af specialister, der samlet set dækker over et meget bredt IT-landskab og kompetencekompas. Ca. 40 IT-leverandører er med i vores samarbejde og vi tæller tilsammen ca. 200 medarbejdere.

En del af det gode selskab

Vi arbejder sammen med nogle af de største, internationale og
førende teknologi og IT-leverandører i verden

Når vi samarbejder på denne måde, er det kun til fordel for kunden. Vi kan garantere, at vi servicerer kunden med de bedste folk i branchen, og ikke ”bare siger ja”, fordi vi vil have kunden, men også fordi, vi rent faktisk kan løse opgaven

Hans Christian Götzsche – Coworker

 

Har du brug for at vide mere om hosting?

Vi er klar til at rådgive dig.

Kontakt os

Mads Ehrhardt
CEO, CoworkIt

E-mail: mads@coworkit.dk

Tlf.: 25 63 94 00

Udfyld formular

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger