Hosting og Cloud løsninger,

der sikrer dine data og din virksomhed

Hvad er Cloud hosting?

Cloud hosting er ikke så indviklet, som du måske tror. Det går i sin enkelthed ud på at hoste din virksomheds data og IT-services i virtuelle datacentre, og gælder i alt fra spændet mellem selve applikationerne, til datakraft og over til lagerkapacitet.

Cloud hosting er en form for IT-outsourcing, hvor I lægger jeres virksomheds IT ud af huset og får en ekstern partner til at tage sig af det. Det frigiver jer tid og ressourcer og giver jer muligheden for at koncentrere jer om jeres egen forretning.

Det opnår I flere fordele ved; effektivitet, datasikkerhed, digitalisering og ikke mindst lavere omkostninger. Det er fire af de vigtigste grunde til at vælge en cloud løsning.

Hvorfor vælge en hostet cloud løsning?

Skalérbarhed i skyen

Jeres største fordele med en cloud-løsning ligger i den skalérbarhed, I opnår i forhold til et traditionelt datacenter med fysiske servere, lager m.m. I kan selv skrue op og ned for mængden af serverplads alt efter jeres behov og I betaler kun det, som I bruger og har brug for. Det er en stor fordel for mange virksomheder, hvor behovet for fx serverplads ændrer sig i takt med sæsoner, udefrakommende pres fra brugere mm.

Slip for investering i og vedligeholdelsen af servere

Med cloud hosting undgår I at skulle investere i servere, finde serverplads, sætte dem op samt for at vedligeholde dem og at udskifte dele, der evt. går i stykker. Alt er i princippet tilgængeligt i virtuelle datacentre (i skyen). Jeres IT-partner sørger for at overvåge jeres løsning og hele tiden være på forkant med både udviklingen, evt. trusler samt nedbrud.

Tør du miste din virksomheds data? Vi garanterer en sikker og skalerbar cloudløsning

5 fordele ved Cloud hosting

Skalerbarhed

Skalerbarhed – skru op og ned for jeres cloud services efter behov. Så slipper I for at betale for ressourcer, I ikke har brug for.

Up-to-date

Vær opdateret, og få nem adgang til det nyeste IT (nyeste programmer og systemer) – alle services i Clouden er altid opdaterede og vedligeholdt i skyen.

Altid adgang til data

I har altid adgang til jeres IT-services (data, dokumenter og applikationer) – uanset tid og sted og fra hvilken som helst enhed med internet.

Stabilitet

I skal ikke bekymre jer om nedetid. Hvis uheldet er ude, kommer I lyn hurtigt tilbage.

IT-sikkerhed

Få IT-sikkerhed garanteret af en certificeret IT-leverandør, der er ISAE 3402 Type 2-certificeret.

I skal gå i skyen hvis …

I har omfattende tidsforbrug på vedligeholdelse af hardware

Flytter I jeres IT-infrastruktur i skyen, sparer I tid på vedligeholdelse, og samtidig skal I ikke længere tænke på den løbende overvågning – det sørger jeres IT-partner for.

Jeres IT-systemer opleves langsomme

Er jeres software og serversystem mere end fem år, er det normalt at trægheden begynder at melde sig.
Samtidig bliver det også mere udfordrende at understøtte, servicere og opdatere løsningen. Er jeres software og serversystem derfor mere end tre år gammelt, er det på tide at overveje, om I skal flytte i skyen.

IT-sikkerheden (eller mangel på samme) giver uro i maven

Hvad nu, hvis jeres virksomhed bliver udsat for cyber-attack eller ransomware-angreb?

Med en Cloud-løsning overlader I ansvaret for IT-sikkerheden til os. Vi sikrer jer automatiseret overvågning og et hold af specialister, der fjerner ansvaret fra jeres skuldre.

I har ambitioner om at vækste – men mangler kapitalen til at investere i IT

Med en cloud-løsning får I en fleksibel og skalérbar IT-infrastruktur, som der kan skrues op og ned for, og I skal ikke først i banken for at spørge efter finansiering.

Medarbejdere og kunder mener, det er på tide at blive opdateret til 2021

Kollegaer, der arbejder hjemmefra bliver irriteret over ikke at have adgang til jeres systemer og begynder at downloade Apps og -tjenester for at opfylde deres behov for mobilitet.

I risikerer at ende med ”skygge-IT”;  altså brug af IT-værktøjer f.eks. apps, browser-tilføjelser og tjenester, der foregår uden om de værktøjer, som I selv stiller til rådighed. På den måde kan jeres egen brug af private cloud-tjenester stå i vejen for databeskyttelse og dermed udsætte jer for alvorlige IT-sikkerhedsrisici.

Store nok til at være konkurrencedygtige.
Små nok til at være nærværende.

Vi garanterer dig én fast kontaktperson, gennemsigtighed i aftalen, service fra en IT-partner i dit lokalområde og adgang til Danmarks største partnerskab af uafhængige og landsdækkende IT-leverandører, der professionelt løser din virksomhed IT-behov.

Nærværende og lokalbaseret

Vi arbejder som din landsdækkende IT-leverandør, med base i det lokale Danmark. Vi tilbyder én kontaktperson uanset projekt, og IT-hjælp og support leveret fra lokal IT-leverandør.

Servicemindet IT-support 24/7

Vi gør en dyd ud af at være servicemindede og hjælpsomme først og fremmest. Uanset udfordringen, spørgsmålene eller behovet tilbyder vores specialister kompetent IT-support. Vi skræddersyr altid løsning, så den passer til jeres behov.

Kompetencedækket service

Vi er en virksomhed fuld af specialister, der samlet set dækker over et meget bredt IT-landskab og kompetencekompas. Ca. 40 IT-leverandører er med i vores samarbejde og vi tæller tilsammen ca. 200 medarbejdere.

En del af det gode selskab

Vi arbejder sammen med nogle af de største, internationale og
førende teknologi og IT-leverandører i verden

Når vi samarbejder på denne måde, er det kun til fordel for kunden. Vi kan garantere, at vi servicerer kunden med de bedste folk i branchen, og ikke ”bare siger ja”, fordi vi vil have kunden, men også fordi, vi rent faktisk kan løse opgaven

Hans Christian Götzsche – Coworker

 

Har du brug for hosting?

Vi er klar til at rådgive dig.

Kontakt os

Mads Ehrhardt
CEO, CoworkIt

E-mail: mads@coworkit.dk

Tlf.: 25 63 94 00

Udfyld formular

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger