AllHovedstadenMidtjyllandNordjyllandSjællandSyddanmark

Duelund Consult IT

2100 København Ø

Duelund Consult IT tilbyder både Mac-support og Windows-support, og en af mine store forcer er at få det til at fungere, når virksomhedens medarbejdere arbejder på begge platforme. Også datasikkerheden er i fokus og jeg lægger stor vægt på backup, netværks- og virusbeskyttelse. De mange tilfredse kunder er typisk enkeltmandsvirksomheder eller mindre virksomheder og spænder vidt – fra autobranchen over belysningsfirmaer, reklamebureauer, teamudvikling og udstillingssteder til magasinforlag. Jeg kører ud til kunder over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland eller servicerer via telefon og fjernskrivebord.

 

E-konsulenten

2200 København N

E-konsulenten kom til verden i 2018 med en vision om at hjælpe kunder med regnskabsprogrammet e-conomic. Jeg tilbyder personlig rådgivning, undervisning, opsætning, oprydning i e-conomic og konvertering fra andre økonomisystemer. Min målrettede ekspertise har sparet mine kunder både penge, tid og besvær når det kommer til at få styr på regnskabet i e-conomic.

Mikla IT ApS

2500 Valby

IT, der virker for dig. Mikla IT – Grundlagt i 2014, er en komplet IT løsningsleverandør. Vi er 100% engageret i at sikre, at virksomhedsejere har den mest pålidelige og professionelle it-service i Københavnsområdet. Vores team af dygtige it-fagfolk kan løse dine it-mareridt én gang for alle.

Bittech IT

2610 Rødovre

BitTech IT fungerer som en intern IT-afdeling for mange af vores kunder. Vi er en partnerdrevet virksomhed med sammenlagt 77 års erfaring. Vi tilbyder en stabil IT platform, hvilket giver mere produktive medarbejdere og virksomheden frihed, til at koncentrere sig om deres kerneforretningen. Vi er en del af CoworkIt kæden med over 40 selvejende forretninger landet over. Vores store netværk gør os i stand til at rykke ud med kort varsel, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi kan hjælpe dig sikkert igennem IT-Junglen. Vi er nørder, som har gjort det til en ære at kommunikere på et forståeligt sprog.

Infolink ApS

2620 Albertslund

Vi er et specialiseret og serviceminded IT-team. Kunderne kommer fra forskellige brancher, men fælles for dem er, at driftsikker IT er vigtig for deres virksomhed. De benytter vores standardiserede IT-pakker til en fast månedspris eller i visse tilfælde specialudviklede løsninger tilpasset særlige krav. Infolink har stort kendskab til tilgængelige produkter på markedet, og vi er altid med på de seneste tendenser. Vi anvender de nyeste teknologier fra førende producenter af både hardware og software, hvilket sikrer, at kunderne altid er helt opdateret på IT-fronten og parat til at møde morgendagens udfordringer.

ApplyIT

2765 Smørum

ApplyIT har siden 2007 leveret IT løsninger der er optimeret til funktionalitet, drift og sikkerhed. Vi er jeres it-afdeling og varetager alle opgaver store som så, så I kan fokuserer på jeres forretning. Som specialister i datanetværk og sikkerhed, sikre vi optimale arbejdsforhold for jeres medarbejderne som øger arbejdsglæde og produktivitet.

IT Team

2791 Dragør

IT Team er for vores kunder som deres interne IT afdeling. Vi yder professionel IT rådgivning til små og mellemstore virksomheder. Vores kernekompetence ligger indenfor etablering, drift, IT-sikkerhed og support. Vi har leveret IT ydelser, til små og mellemstore virksomheder, siden 1989 og har stor erfaring med at hjælpe med de udfordringer som netop disse virksomheder ofte står overfor. Vi lægger stor vægt på at sætte os ind i vores kunders individuelle behov og leverer ydelser som er skræddersyet til disse, med det formål at styrke deres forretning.

SolutionWeb ApS

2820 Gentofte

SolutionWeb tilbyder: mere overblik, mindre administration, mere automatisering baseret på mange års erfaring indenfor:

SolutionApps    ·    Tracking    ·    Integrationer

Apps: digitalisering af mobile medarbejdere. Tracking: flåde, assets, sensorer (iOT) og data. Integrationer: ERP, CRM,  TMS, E-Commerce, POS, WMS, Logistics etc.

ItGuy

3400 Hillerød

ITGuy blev startet i foråret 2014 af IT-konsulent Lasse Bloch Holmsgaard. Baggrunden for at starte ITGuy var ønsket om at få en tættere dialog med kunderne og se kundens løsning som en helhed. Vejen til dette bygger på en forståelse af den enkelte kundes forretning samt tæt samarbejde med kunden. ITGuy har mere end 14 års erfaring som IT-konsulent og fungerer som rådgiver og konsulent til fejlfinding, optimering, design, drift, backup, analyse og implementering.

Logo tilhørende virksomheden DataComfort

DataComfort

3400 Hillerød

Hos DataComfort brænder vi for at skabe og implementere individuelle IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder med fokus på at optimere processer og indtjening.

Vore erfarne specialister har et indgående kendskab til regnskabshåndtering og administrationssystemer, hvorved vi hurtigt og effektivt kan rådgive og udarbejde løsninger, der er skræddersyet til – og skaber værdi for – jeres virksomhed.

DataComfort leverer, implementerer og servicerer komplette IT løsninger til danske virksomheder. Herunder bl.a. Microsoft NAV, C5 og Uniconta.

Logo tilhørende Hamlet IT

Hamlet-IT ApS

3490 Kvistgård

Hamlet-IT er som navnet antyder, hjemmehørende i Helsingør. Vi beskæftiger os med virksomhedsløsninger og rådgivning. Virksomheder, som vi beskæftiger os med er mellem 1 og 50 ansatte i flere brancher. Vi medvirker ved implementeringen af økonomisystemer som Microsoft Business Central og Uniconta og kan også håndtere C5.

Vi kan tilbyde en meget lang række løsninger på næsten alle spørgsmål indenfor IT. Vi sætter altid det stærkeste hold af eksperter og når frem til en effektiv løsning. Vi har alle over 20 års erfaring indenfor vort felt.

Furesø Data ApS

3500 Værløse

Furesø Data ApS er leverandør af it-service og it-løsninger inden for Windows, Microsoft Office 365, netværk, it-drift og it-sikkerhed, herunder brugersupport til Windows og MacOS både remote og on-site.

Vi har eget lokalt værksted hvor vi udfører reparation og opgradering af arbejdsstationer (laptop, desktop, PC, MAC, HP, Lenovo mv.).

Derudover tilbyder vi hosting, design, udvikling og drift  af websites og webshops herunder markeringsstrategi, SEO, online marketing og social media.

JF Data Service ApS

3700 Rønne

Hos JF er vi specialister i IT og infrastruktur til erhvervslivet. IT-support og B2B-rådgivning, projektstyring og komplette løsninger indenfor IT. Vi er et stort team af Microsoft certificerede specialister der leverer hard- & softwareløsninger, web, hosting og CMS-systemer.

ampleo logo

Ampleo

4000 Roskilde

Ampleo hjælper virksomheder med alle aspekter af Dynamics365 CRM og PowerApp løsninger – fra planlægning og analyse af behov – til implementering, udrulning og support. Ampleo er grundlagt på troen på, at IT løsninger skal hjælpe brugerne udføre deres funktioner bedre, hurtigere og mere fleksibelt. Vi leverer den optimerede løsning der kan levere hvad virksomheden har brug for nu, og i fremtiden.

AHA IT

4100 Ringsted

AHA IT tilbyder, at rådgive virksomheder og udvikle webløsninger inden for alle discipliner omkring webdesign og webudvikling. AHA IT arbejder professionelt med bla. følgende platforme: Drupal, WordPress, API-integration, Hybride Apps.

Langtved Data A/S

4100 Ringsted

Langtved Data A/S er leverandør af IT-løsninger til sundhedssektoren, primært tilpasset de danske sygehuse. Vi leverer individuelle systemer, tilpasset lokale behov og naturligvis opfylder vi alle Sundhedsstyrelsens krav. Vi lever af at have tilfredse brugere og lytte til vore kunders behov. Vi producerer og udvikler it-løsninger til kvalitetssikring og forskning. Vi har bl.a. implementeret et stort antal landsdækkende eller lokale kliniske databaser.

i4 iT ApS

4100 Ringsted

i4 iT er et moderne servicebaseret IT-hus. Vi tilbyder vores kunder fast pris på drift af deres IT-løsninger. Hvad enten de er placeret on-site hos kunden, i skyen eller i en kombineret løsning. Vi overvåger og automatiserer i vid udstrækning processerne hos vores kunder, så mange problemer er løst proaktivt, inden det giver driftsstop i virksomheden. Rådgivning og vejledning er en vigtig del af det samarbejde, vi har med vores kunder. Vi sætter en stor ære i at kende vores kunders udfordringer og derudfra foreslå løsninger, der kan styrke deres forretning.

NeXum ApS

4262 Sandved

NeXum levere netværks og telefoniløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vores mål er at levere kvalitet til konkurrencedygtige priser, og med over 15 års erfaring fra netværks og tele branchen er det hvad vi vil garantere. NeXum beskæftiger sig med alle områder inden for netværk og telefon, ingen opgave er for lille og til dem der er for store henter vi kompetencer ind fra vores samarbejdspartnere.

Perspektiva IT ApS

4300 Holbæk

Perspektiva IT blev grundlagt i 1992 af Martin Krogh Nielsen. Helt fra starten har grundtanken i firmaets arbejde været at tilbyde ærlig og uvildig IT-rådgivning med fokus på kundens behov. Firmaet har udviklet sig sammen med IT-området, og fra at være en enkeltmandsvirksomhed er Perspektiva IT nu vokset til 10 faste medarbejdere og et antal fast tilknyttede freelancere. Langt de fleste kunder har holdt ved gennem årene. Og i takt med virksomhedens udvikling fungerer Perspektiva IT nu også hos mange kunder, som rådgiver i en række it-strategiske sager. Udgangspunktet er dog stadig det samme: Simple IT-løsninger der holder i længden baseret på åben og ærlig rådgivning.

Obtain Group

4600 Køge

I Obtain er vi stolte over dagligt at hjælpe vores kunder med, optimering af forretningsprocesser og resultater med Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Apps som Finance, Supply Chain Management, Commerce, Sales, Business Central, Power BI, Power Apps samt Power Automation. Vi er specialister, vi har lidenskab, vi er dedikerede, vi fungerer som betroede rådgivere og vi har langvarige relationer, fordi vores mission er løbende at forbedre og hjælpe vores kunder med forretningskritiske udfordringer.

Logo tilhørende Alba IT

alba it

4640 Faxe

Tænk, hvis du ikke skulle hive håret ud af dit hoved, hver gang jeres it driller.
Derfor har du brug for en stærk it-partner som alba it. Vi brænder for at hjælpe jer med, at finde de rigtige it-løsninger, der løser jeres specifikke behov. Vi står altid til rådighed med rådgivning og support, så din virksomhed får de rigtige løsninger og den hjælp, der er behov for, så I kan gøre det I er bedst til.

Commsoft ApS

4653 Karise

Commsoft står for Communication software. Vi har specialistviden på Dynamics NAV og SuperOffice CRM og leverer en unik integreret løsning der dækker alle din virksomhedsprocesser fra Emne- og kundebearbejdning over salg- og Pipeline styring til ordre, projekt og økonomi styring i NAV.

JF Data Service ApS

4800 Nykøbing Falster

Hos JF er vi specialister i IT og infrastruktur til erhvervslivet. IT-support og B2B-rådgivning, projektstyring og komplette løsninger indenfor IT. Vi er et stort team af Microsoft certificerede specialister der leverer hard- & softwareløsninger, web, hosting og CMS-systemer.

data-larsen

Data-Larsen

4990 Sakskøbing

Data-Larsen er fysisk placeret i Sakskøbing på Lolland-Falster. Vores forretningsområder er support og service, salg af hardware og sikkerhedspakker samt backupløsninger. Vores kunder er såvel små og mellemstore virksomheder samt private.

Vennerstrøm

5220 Odense SØ

Vennerstrøm er et konsulent- og service/support-hus, der tilbyder konsulentydelser til al form for it-service og telefoni til erhverv. Vi kan være jeres it-afdeling, i store som små opgaver. Vi kan være jeres eksterne samarbejdspartner, der hjælper når der er behov. Det kan være til implementering af nyt eller vedligehold af eksisterende udstyr, og vi stiller med nogle af de bedste konsulenter, når det drejer sig om it-infrastruktur, it-rådgivning og hosting.

OneHouse A/S

5700 Svendborg

OneHouse yder hurtig og effektiv it-support til jeres virksomhed – med fokus på stabilitet, sikkerhed og service. Vi har bred kompetence inden for it-området og giver kvalificeret rådgivning til virksomheder over hele landet. Vi har mange års erfaring med salg, service og support på it-området. Vi tilbyder serviceaftaler såvel som serverovervågning og hosting, så I kan spare tid på it-driften. Hos os får I en service, som tager udgangspunkt i jeres specifikke behov.

Maacks ApS

6400 Sønderborg

Maacks er en hårdtarbejdende IT-virksomhed bosiddende i Sønderborg, der rådgiver, programmerer og leverer IT-løsninger til små og store virksomheder. Virksomheden er grundlagt af Esben Maack Brandt i 2007. Siden starten er virksomheden vokset og har i dag 11 medarbejdere og servicerer op mod 150 kunder i hele Danmark.

Cyanit ApS

7000 Fredericia

Hos CYANIT leverer vi IT-rådgivning og IT-løsninger til en lang række brancher i det meste af Danmark. IT handler i dag om mere end ’bare’ en computer. Det er blevet et tillidshverv på linje med revisor- og advokatfaget, hvor tilliden og troværdigheden er altafgørende for gode resultater. I CYANIT stræber vi altid efter at levere de bedste løsninger for at leve op til vores kunders tillid. Vi kender vores kunder og ved, hvor vigtigt det er, at deres IT kører optimalt. Derfor arbejder vi dedikeret og målrettet på at skabe løsninger, der giver mest mulig værdi for dig og din virksomhed. Kun sådan kan du være rolig og fokusere 100% på din forretning.

SBS-IT

7100 Vejle

SBS-IT har fokus og erfaring med mindre og mellemstore private virksomheder. Vi er specialister inden for administration af Azure Cloud-løsninger, Office 365, mail og data ”i skyen”. Data-sikkerhed og BackUp er også områder vi er svagt hysteriske med. Uniconta finanssystemer er fokusområde som det nye administrative styringsværktøj. Også Microsoft C5-finanssystemer har vi viden og kapacitet til at holde kørende en del år endnu. Vi har et netværk af specialister, som vi trækker på, når opgaven falder uden for vores egne kompetencer. Sådan er du sikret den bedst mulige assistance til en fornuftig pris. Vores motto er jo ”Din IT-afdeling, når du har brug for det” – og vi tager telefonen, når du ringer!

Hassel IT

7400 Herning

Hassel IT leverer specialudvikling af web- og mobil applikationer, og har især fokus på digitalisering og optimering af forretningsgange. Vi har udvikler og drifter systemer til bl.a. rejsebureauer, byggemarkeder og industrivirksomheder. Af opgaver og processer vi har arbejdet med er f.eks. håndtering og sammenkædning af kunde flow, bestillinger, håndtering af leverandøroplysninger, indrapportering af medarbejder data, f.eks. timeregistrering og materialeforbrug, samt slutteligt afrapportering.

Vi skaber ofte bindeledet mellem forskellige uafhængige systemer, og får data fra f.eks. økonomisystemer, webshops til at snakke sammen, og ensretter behandling af data for større gennemsigthed. Funktioner og brugerflade bliver oftest skræddersyet til kundens behov, og udviklet i tæt samarbejde igennem hele processen fra idé, til udvikling, test og idriftsættelse

Nova C ApS

7800 Skive

Nova C har alle de førende mærkevarer, og kan levere komplette løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi er altid klar med et godt tilbud, så skal virksomheden have investeret i nyt udstyr, så kontakt Nova Consult for et godt tilbud. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning. Vi tilbyder vagtordninger efter aftale, så du løsningen på et kritisk problem kun er et opkald væk. Vi tilbyder også vores kunder, og potentielle kunder en tilstandsrapport over deres nuværende IT situation, med forslag til hvordan din virksomhed kan få mere ud af IT.

Clarus ApS

8300 Odder

CLARUS er specialister i support, salg, udlejning samt leasing, og drifter mellem 7.000 og 10.000 Mac-computere, PC’ere, iPhones mv. til mere end 1.000 virksomheder i Danmark … og lidt i den øvrige verden. Vi har arbejdet teknisk professionelt med Apples udstyr og alm. PC’ere i mere end 20 år, så vi ved i al beskedenhed, og det store hele en hel del om computerne, PC’ere mm, og hvordan problemer løses med dem, så alting virker godt sammen. Vi tager it-mæssig hånd om Jeres virksomhed, og vil give Jer den bedste service gennem faglighed, kommunikation, venlighed og sund fornuft / priser.

Jama IT ApS

8340 Malling

Når din forretning skal understøttes af de rigtige it-løsninger og teknikken bare skal spille, er Jama it den rette samarbejdspartner. Du får ydelser, der matcher din virksomheds reelle behov, lige nu og i fremtiden. Vores samarbejde baseres på dialog, hvor vi forventningsafstemmer og aftaler, hvad der skal ske og hvornår. Derfra får du fuld adgang til al min ekspertise, når du har brug for det. Modsat mange store it-leverandører, kan jeg med lethed ændre fokus og reagere hurtigt, når du har brug for det.

Netdk ApS

8541 Skødstrup

For Netdk er velfungerende it-systemer en hjertesag, og derfor tilbyder Netdk forskellige supportløsninger, så du aldrig skal vente for at få store og små it-problemer løst. Du kan vælge at bruge Netdk som fast support, hvor du får en mand ud på dit kontor, f.eks. på en fast ugedag, eller du kan benytte dig af Netdk’s fjernsupport, hvor du blot giver besked, når der er problemer, og lader Netdk finde og rette fejlen via fjernadgang til din computer.

BJComputers

8722 Hedensted

BJ Computers leverer tryghed inden for it. Vi er et mindre firma med mange samarbejdspartnere. Vi er fleksible og hurtige til at omsætte jeres behov til den it-løsning, som giver jer den mest smidige hverdag. På den måde agerer vi proaktivt og minimerer jeres fremtidige servicebehov. Det er effektiv og økonomisk rigtig it-drift for jeres virksomhed uanset størrelse. Knowhow, fleksibilitet og overblik er kernestyrker for BJ Computers. I BJ Computers sørger vi for, gennem løbende uddannelse, hele tiden at være opdateret med det nyeste inden for it-produkter, it sikkerhed og it-support services.

Midtjysk Data ApS

8800 Viborg

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor IT, og arbejder med både store og små firmaer samt private kunder. Så uanset størrelsen på jeres IT problem – kig forbi eller ring – så finder vi helt sikkert en løsning til jer. Erhvervs IT-Løsninger. Vi kommer gerne ud til jer både dag og aften og løser IT problemet på stedet, uanset om det er hjælp til opsætning af hardware eller installering af software. Vi kører i hele landet men ofte kan det dog løses med fjernsupport (Teamviewer).

Nygreen IT ApS

9850 Hirtshals

Vi sætter en ære i at yde professionel, udviklingsorienteret og innovativ sparring i et tæt og nærværende samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Med driftsikre løsninger og personlig support.