Vi er en servicevirksomhed fyldt med IT-specialister 

 

Vi er store og små på en gang 

Kompetencer som service, tilgængelighed og faglighed vægter højt for enhver virksomhed, der skal vælge IT-samarbejdspartner.

Vi er en virksomhed fuld af specialister, der samlet set dækker over et meget bredt IT-landskab. Samtidig er det vores ambition at være en servicevirksomhed, som evner at sætte sig i jeres sted og forstå jeres situation og forretning, samt ikke mindst være tilgængelig, når I har allermest brug for det.  

Gør det, du er bedst til – så ordner vi din IT

Alle virksomhedsejere, bestyrelser og ledelser står i virksomhedens levetid overfor vigtige til- og fravalg og prioriteringer.

I har måske tidligere klaret alt selv, men pludselig er I blevet en virksomhed med en mere kompleks struktur og ansvarsområder. Eller I har måske haft jeres egen lille IT-afdeling, hvor kollegaerne har klaret jeres IT-udfordringer. Nu er jeres forretning pludselig blevet 100 % afhængig af IT. Både hvad angår at kunne følge med udviklingen, og at IT fungerer lige så sikkert som vand i vandhanen. Der skal komme vand hver gang, du drejer på hanen.  

Hvis du kan se dig selv i en af ovenstående situationer, er vi klar til at tage en uforpligtende dialog og hjælpe jer til næste niveau.

Ingen kan alt, men sammen kan vi det meste

Det bedste fra to verdner – kernen i CoworkIt 

I CoworkIt har vi valgt at tage det bedste fra to verdner – den mindre/mellemstore IT-virksomheds DNA og den store virksomheds fordele.

På den måde har vi skabt et særligt tilbud. Vi tror på, at tilvalget af en mindre IT-virksomhed for mange er forbundet med fordele – men også med ulemper. Vi har fjernet ulemperne.  

Fordele og ulemper ved den mindre IT-virksomhed

Den mindre IT-virksomhed er agil, tæt på ejeren, har hånden på kogepladen, er ofte i samme by som din virksomhed, og du kender medarbejderne, der tager telefonen.
Omkosterne er mindre, og dermed er konkurrencedygtigheden større.
I kan altid stikke hovederne sammen, og du er ikke et nummer i køen hos en virksomhed, hvor supporten, rådgiveren og udvikleren er forskellig fra gang til gang.

Men måske tvivler du på, om den mindre IT-virksomhed kan omfavne jeres IT-kompleksitet?
Kan de rådgive jer, er de med på udviklingen, har de kompetencer, der strækker sig over jeres IT-omfang, kan de følge med?
Alle relevante og gode spørgsmål, som uden tvivl kan være den mindre IT-virksomheds svaghed. Men den ulempe har vi slettet, og derfor har vi skabt CoworkIt.  

Sådan fungerer vores organisation og samarbejde

Fordelene har vi stadig, da vi ikke har taget DNA’en ud af de enkelte Cowork’ere. De ejer stadig deres egen virksomhed, og de ejer samtidig en lille del af CoworkIt – sammen med alle de øvrige. De har, med andre ord, stadig samme fordele som alle andre mindre virksomheder. Men deres ulemper, har vi reduceret betragteligt, idet vi har slået os sammen. Nu er vi alle en del af noget større.
Vores ambition er at blive såvel landsdækkende som IT-kompetencedækkende, og på den måde være et tilbud til dig, der ser en fordel i den mindre samarbejdspartner, uden at du skal være nervøs for om den enkelte IT-virksomhed kan udføre de IT-opgaver, du har behov for.

Derfor har du nu mulighed for at få alle fordelene uden at gå på kompromis med ulemperne. I det tilfælde at din lokale Cowork’er ikke selv har kompetencen til opgaven, har vi en kollega hos en anden Coworker, som kan. Du kan derfor trygt henvende dig til en lokal Coworker og samtidig have tillid til, at der er større muskler bag. Coworkerne ved, hvem de skal henvende sig til, alt efter hvilken udfordring vi taler om.   

På den måde har vi uden at gå på kompromis med alle fordelene for den mindre virksomhed, samtidig opnået fordelene fra den store virksomhed. Altså det bedste fra to verdner. Det er smart, synes vi selv.   

35
Antal medarbejdere
6
Antal CoworkIt partnere
2300
Antal kunder

Store nok til at være konkurrencedygtige.
Små nok til at være nærværende.

Nærværende og lokalbaseret

Vi arbejder som din landsdækkende IT-leverandør, med base i det lokale Danmark. Vi tilbyder én kontaktperson uanset projekt, og IT-hjælp og support leveret fra lokal IT-leverandør.

Servicemindet IT-support 24/7

Vi gør en dyd ud af at være servicemindede og hjælpsomme først og fremmest. Uanset udfordringen, spørgsmålene eller behovet tilbyder vores specialister kompetent IT-support. Vi skræddersyr altid løsning, så den passer til jeres behov.

Kompetencedækket service

Vi er en virksomhed fuld af specialister, der samlet set dækker over et meget bredt IT-landskab og kompetencekompas. Ca. 40 IT-leverandører er med i vores samarbejde og vi tæller tilsammen ca. 200 medarbejdere.

En del af det gode selskab

Vi samarbejder med nogle af verdens førende IT-leverandører

Vi oplever, at hjælpen er tæt på og deres lokale placering gør en stor forskel for os i dagligdagen. Vi er ganske enkelt mere trygge ved, at de medarbejdere der sidder på de lokale gymnasier, hurtigt og nemt kan komme i kontakt med deres IT-leverandør og få hjælp.”

Merete Munch Scheelhardt, DPO, Stenhus Gymnasium

Kan IT være nærværende og kan samarbejdet
være personligt?

Tag kontakt allerede i dag, og hør hvorfor vi mener, ‘ja’!

Kontakt os

Mads Ehrhardt
CEO, CoworkIt

E-mail: mads@coworkit.dk

Tlf.: 25 63 94 00

Bliv ringet op

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger