Arbejd mere fokuseret, målrettet og effektivt med IT-outsourcing

Gør det I er bedst til, og lad os passe jeres IT 

Når I outsourcer IT-driften til en professionel partner, får I specialister til at passer jeres IT, frigjort ressourcer og sænket omkostninger og bekymringer. 
Måske har I allerede IT-kompetencer internt i virksomheden, men det er et faktum at udviklingen går så stærkt, at det kan være svært at følge med og være opdateret.
Derfor har virksomheder i dag ofte generalister ansat, men mangel på specialister indenfor IT-faglige områder udgør en stor trussel mod sikkerheden og mulighederne for at skabe vækst.

Når I outsourcer jeres virksomheds IT til os, sætter vi os ind i jeres forretning, går jeres nuværende IT-setup efter og opnår forståelse for, hvor I som virksomhed er på vej hen, hvad jeres behov er (og ikke er) og ser samtidig efter hvor det betaler sig at optimere.  

Fordele ved en fleksibel og tilpasset løsning 

Fordelen ved at outsource jeres IT til os er, at I får en fleksibel løsning, hvor vi sammen kan skrue op og ned for jeres IT-services på månedsbasis, alt efter behov, antal medarbejdere og generelt ressourcetræk.

Vi kan hurtigt implementere ny teknologi, og vi kan tilføje nye ressourcer i perioder med spidsbelastning. Dermed gør vi jeres virksomhed omstillingsparat og I får mulighed for at en skrue på omkostningerne i takt med opgang og eventuel nedgang. En mulighed I sjældent vil have, når I beror virksomhedens IT på interne ressourcer og løsninger.

Lokale IT-eksperter i landsdækkende netværk

Lad jeres egne IT-kollegaer fokusere på at skabe værdi for forretningen 

Hvis I har egne IT-medarbejdere, hvad bruger de så mest tid på? At sikre stabil og sikker IT-drift? Eller hjælpe jeres virksomhed med innovation og IT-udvikling på områder, der tilfører jeres forretning værdi?

Hvis I overlader IT-driften og IT-infrastrukturen til os, frigiver I ressourcer og sikrer fokus på det er allervigtigst for jer.

4 grunde til at IT-outsourcing er en fordel 

Kompetencestærke specialister

Vi laver ikke andet end at løse IT-udforinger, drifte og supporterer virksomheders IT hver dag. Derfor har vi i langt de fleste tilfælde stået overfor evt. udfordringer eller også har vi kollegaer, der helt sikkert har. Derudover kan vi proaktivt sætte ind før udfordringerne opstår, og hele tiden holde din virksomheds IT opdateret.

Faste, konkurrencedygtige IT-udgifter 

Vi laver altid en skræddersyet aftale, der passer til din forretning og som garanterer at din månedsfaktura, holder det aftalte. Det giver jer forudsigelighed og gør det nemmere at budgettere jeres IT-ressourceforbrug. 

IT-support 24/7 – også når der er ferie 

Hverdagens udfordringer med hardware, mailprogrammer og computere samt evt. sikkerhedstrusler, er alt sammen noget, vi sikrer for dig 24/7, når I outsourcer jeres virksomheds IT.

Alle i virksomheden kan få adgang til IT-support 24/7, og fordi vi er mange supportere, kan vi garantere, at du ikke bliver et nummer i køen. Vi klarer problemerne, når de opstår og ikke først, når der er en ledig medarbejder til rådighed.

Det gør jeres virksomhed mindre sårbar. 

Problemfri migrering, uden kostbar nedetid 

For os er problemfri migrering et absolut ”must”. Vi dokumenterer alt, hvad vi har aftalt, koordinerer med jer og opbygger IT-miljøet trin for trin. Vi tager naturligvis backup af alle jeres data undervejs og tester på udvalgte brugere inden den endelige migrering som sædvanligvis udføres henover en weekend.

Derfor skal I ikke være bekymret for nedetid og digitale, sorte huller.

Vi er store og små på en gang 

Kombinationen af at være mange i vores landsdækkende samarbejde og samtidig være tæt lokalforankret, gør os særdeles servicemindede, kompetente og nærværende.
Du bliver med andre ord ikke bare et nummer i køen hos en stor IT-leverandør. Vores overordnede mål er at holde jeres virksomhed kørende. Intet problem er hverken for småt eller for stort.  

Store nok til at være konkurrencedygtige.
Små nok til at være nærværende.

Landsdækkende IT-service med lokal rødder

Vi garanterer dig én fast kontaktperson, gennemsigtighed i aftalen, service fra en IT-partner i dit lokalområde og adgang til Danmarks største partnerskab af uafhængige og landsdækkende IT-leverandører, der professionelt løser din virksomhed IT-behov.

Nærværende og lokalbaseret

Vi arbejder som din landsdækkende IT-leverandør, med base i det lokale Danmark. Vi tilbyder én kontaktperson uanset projekt, og IT-hjælp og support leveret fra lokal IT-leverandør.

Servicemindet IT-support 24/7

Vi gør en dyd ud af at være servicemindede og hjælpsomme først og fremmest. Uanset udfordringen, spørgsmålene eller behovet tilbyder vores specialister kompetent IT-support. Vi skræddersyr altid løsning, så den passer til jeres behov.

Kompetencedækket service

Vi er en virksomhed fuld af specialister, der samlet set dækker over et meget bredt IT-landskab og kompetencekompas. Ca. 40 IT-leverandører er med i vores samarbejde og vi tæller tilsammen ca. 200 medarbejdere.

”Vil også gerne sige tak. Mage til kompetente folk skal man lede længe efter. Det er gået over al forventning her i Viborg og der har været rigtig hurtig respons fra alle sider. Det fungerer.”

-Lars Villadsen, Kvalitetschef, Volkswagen Viborg (Sølvsten Biler).

En del af det gode selskab

Vi samarbejder med nogle af verdens førende IT-leverandører

Overvejer du at outsource din virksomheds IT?

Kontakt os

Mads Ehrhardt
CEO, CoworkIt

E-mail: mads@coworkit.dk

Tlf.: 25 63 94 00

Udfyld formular

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger