Professionel IT-afdeling til dig og din virksomhed

Infolink har stort kendskab til tilgængelige produkter på markedet, og vi er altid med på de seneste tendenser. Vi anvender de nyeste teknologier fra førende producenter af både hardware og software, hvilket sikrer, at kunderne altid er helt opdateret på IT-fronten og parat til at møde morgendagens udfordringer.

Vi tager ansvar

Vi arbejder sammen med en lang række IT-leverandører og er blandt andet certificeret partner hos flere af de mest betydningsfulde leverandører i verden. Det gør os i stand til at levere stabile IT-løsninger, som virker, hvilket er altafgørende for, at kundernes hverdag forløber problemfrit.

Om os

Vi er et specialiseret og serviceminded IT-team. Kunderne kommer fra forskellige brancher, men fælles for dem er, at driftssikker IT er vigtig for deres virksomhed. De benytter vores standardiserede IT-pakker til en fast månedspris eller i visse tilfælde specialudviklede løsninger tilpasset særlige krav.

Samtidig er Infolink Internet Service Provider (ISP) og kan dermed sikre, at kundernes løsning ikke bare virker internt, men at den også har adgang til og spiller sammen med resten af verden.

Vi tilbyder blandt andet:

  • IT-services
  • IT-solutions
  • IT-team
+
0
års
Erfaring
0
Ansatte

Referencer

Vi samarbejder med nogle af verdens førende IT-softwareleverandører

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hjælpe dig.

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på 36 44 42 00

Skriv til os og få kontakt til en af vores dygtige rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed.

Infolink
Herstedvang 8,
2620 Albertslund
CVR: 25237501

info@infolink.dk
Tlf: 36 44 42 00
Website: infolink.dk