Vi sørger for jeres IT

Cloud Zolutions kan levere en komplet IT-løsning, med udstyr, cloudtjenester, drift og support i én samlet pakke til jeres virksomhed. Ét kontaktpunkt, alle de løsninger I har brug for og til konkurrencedygtige priser.

Vi arbejder ud fra en grundtanke, at vi er vores kunders egen IT afdeling. Som enhver IT afdeling, kan vi arbejde mest optimalt, hvis vi kan håndtere hele IT løsningen og ikke kun enkelte dele. Derfor er vores løsning baseret på at vores kunder, samler hele – eller ihvertfald det meste, af deres IT løsning hos os, således at vi kan arbejde mest optimalt i det daglige, til alles bedste.

Vi tager os af din IT-løsning, fra implementering til drift

 

Hos os er der en fast månedlig pris, og der kommer ingen ekstra regninger. På den måde får I sikkerhed, service og tryghed på abonnement.

Vi tror på at alle skal gøre det de er bedst til. Vi kan skabe overblik og sikre at jeres medarbejdere kan arbejde effektivt og uden for mange frustrationer. Vi overtager ansvaret for jeres IT løsning og vi er jeres rådgiver, sådan at I altid har den mest optimale løsning.

Vi har overblikket

Når vi starter vores samarbejde, gennemgår vi hele jeres IT løsning og dokumentere, jeres udstyr, software og passwords, således at vi fremadrettet kan hjælpe jer hurtigst og bedst muligt.

Vi kommer også med anbefalinger, til hvor vi synes der skal ske forbedringer, både på kort og længere sigt.

Referencer

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hjælpe dig.

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på 70 25 30 40

Skriv til os og få kontakt til en af vores dygtige rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed.

Stig Herstal

Cloud ZolutionsApS
Stig Herstal
Ejer og IT-Konsulent

Kinavej 1C,
4200 Slagelse
CVR: 40803793

E-mail: hello@cloudzolutions.dk
Tlf.: +45 70 25 30 40
Website: www.cloudzolutions.dk