Kompetent, fleksibel og personlig IT-support til din virksomhed

Alle opgaver udføres i tæt samarbejde med kunderne, så løsningerne tilpasses til netop jeres behov og til en pris, der ikke sprænger budgettet.

De mange tilfredse kunder er typisk enkeltmandsvirksomheder eller mindre virksomheder og spænder vidt – fra autobranchen over belysningsfirmaer, reklamebureauer, teamudvikling og udstillingssteder til magasinforlag. Jeg kører ud til kunder over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland eller servicerer via telefon og fjernskrivebord.

Spidskompetencer

Et højt fagligt niveau kombineret med mange års erfaring giver baggrund for at finde den bedste løsning, hvad enten det drejer sig om langsigtet planlægning og implementering af it-strategier og systemer eller akut opståede problemer.

Jeg tilbyder både Mac-support og Windows-support, og en af mine store forcer er at få det til at fungere, når virksomhedens medarbejdere arbejder på begge platforme. Også datasikkerheden er i fokus og jeg lægger stor vægt på backup, netværks- og virusbeskyttelse.

Om os

Duelund Consult IT drives af Jesper Duelund, der har en uddannelse som bachelor i datalogi fra Roskilde Universitet og har 20 års erfaring med IT-support.

Siden 2016 har Duelund Consult IT været en del af CoworkIt – et landsdækkende netværk af selvstændige IT-virksomheder.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Mac-support
 • Windows-support
 • Datasikkerhed
 • Netværk
 • Hjemmesider
 • IT-support

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hjælpe dig.

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på 26 71 35 29

Skriv til os og få kontakt til en af vores dygtige rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed.

Duelund Consult IT
v/ Jesper Duelund
Østerbrogade 25, 4.
2100 København Ø
CVR: 21630675

jesper@dcit.dk
Tlf: 26 71 35 29
Website: dcit.dk

  Referencer

  Vi samarbejder med nogle af verdens førende IT-softwareleverandører

  Jeg kan på det varmeste anbefale Duelund Consult IT. Vi er yderst tilfredse med Jesper, der er kompetent og meget fleksibel. I SiriusPartner nyder vi, at det er en og samme person, det leverer skræddersyet IT-support efter vores behov.

  Kent Aalborg – Adm. direktør og partner i SiriusPartner A/S