IT-rådgivning fra eksperter

Et samlet CoworkIt indtræder i IT – Branchens branchefællesskab

IT-rådgivning fra eksperter

Et samlet CoworkIt indtræder i IT-Branchens branchefællesskab

Et samlet CoworkIt indtræder i IT - Branchens branchefællesskab

I maj måned 2019 er samtlige 38 Coworkers indtrådt i IT-Branchen, et branchefællesskab, under Dansk Erhverv. Med dette samlede medlemskab, der hører til hver Coworkers egen virksomhed, har alle i CoworkIt fået en lang række fordele, som i sidste ende vil komme deres fremtidige arbejde til gode – og deraf også deres kunder.

Men det er ikke kun CoworkIt, der nyder godt af de mange fordele og store netværk, som følger med et medlemskab i det branchefællesskab, som hører under IT-Branchen. Også selve organisationen, der arbejder for at sikre teknologien udnyttes optimalt for samfundet og borgere, nyder godt af at alle 38 Coworkers er trådt ind på samme gang.

Det betyder, at IT-Branchen bliver endnu stærkere og får flere muskler til at tage mere vare på vores samlede IT-branche og skabe endnu bedre fordele for IT-leverandører, men i sidste ende – og endnu mere vigtigt – for slutbrugeren.

Direktør i CoworkIt, Niels Laulund forklarer endvidere:

” Vi tror på, at der er tilpas mange fordele ved at være en del af dette branchefællesskab. IT-Branchen arbejder også på de politiske gange, og de har et netværk derfra, som vi ved kommer til stor fordel for os. Vi har et ønske om, at der fra politisk hånd kommer opmærksomhed på den måde, som vi driver vores IT-netværk på, og det kan IT-Branchen hjælpe os med, ligesom vi kan hjælpe dem med at blive endnu stærkere lokalt. ”

Mere bestemt drejer det sig om at udbrede CoworkIts forretningside til endnu flere lokalområder i Danmark. Hele tankegangen bag CoworkIt er at skabe endnu bedre IT til små – og mellemstore virksomheder i det lokale og ydre Danmark – men med den samme nærhed, som der er, når mindre virksomheder arbejder sammen. Som Niels Laulund beskriver: ” Det skal være lige så nemt at drive erhverv, understøttet af højt kvalificeret IT-rådgivning, fra det lokale Danmark, som fra de store byer uden at nærheden og det tætte samarbejde går tabt. ”

Netop den tankegang er IT-Branchens direktør, Bjørn Borre, enig i:

” CoworkIt har en forretningsplan, som vi sætter stor pris på i vores branchefællesskab. Det bliver interessant at følge den udvikling som dette netværk er i gang med, og samtidig kan vi lære noget af deres måde at drive IT-forretning på, ligesom de kan lære en masse fra os og vores store netværk og viden. Vi glæder os til at lære dem alle at kende, og se hvordan vi kan understøtte hinanden i vores fælles projekt om endnu bedre IT til endnu flere virksomheder i hele Danmark. ”

Direktør, Niels Laulund er endvidere indtrådt i bæredygtighedsudvalget i branchefællesskabet.

Del på linkedin
Del denne side på LinkedIn

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os via denne side, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig her og tage direkte kontakt

Find CoworkIt Partner

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar