Vi kombinerer den store organisations fordele med den lokale tilstedeværelse

Oplever du som ejer eller medarbejder i en mindre, dansk virksomhed at være et nummer i køen, når du ringer til din IT-leverandør?

Mangler du en fast IT- kontaktperson, som kender din virksomheds forretning, udfordringer og behov indgående? Og skal du ringe til 3-4 forskellige samarbejdspartnere for at få løst en IT-knude?

Kan du nikke ja til bare én af de tre ting, som vi lister op her, så er du ikke den eneste. Den konsolidering, som vi oplever i IT-branchen i disse år giver rigtig god mening for de største danske selskaber, der fx har udenlandske aktiviteter, men ikke for de små og for SMV’erne i Danmark.
Det er i hvert fald den tilbagemelding vi får, når vi taler med vores kunder, som ofte finder sig selv i lidt af en hårdknude, når de får driftet eller skal have udviklet deres IT-platform i deres virksomhed.

Det er netop denne knude, vi har sat os selv i verden for at løse.

Fordi den lille virksomhed godt kan drukne i den store IT-leverandørs forsøg på at tage sig lige godt af alle, har vi skabt et alternativ til konsolideringen. Et alternativ, der bl.a. viste sig at give stor værdi i den krise som Covid-19 førte med sig.

Vi er modstykket til de store IT-leverandører, som et landsdækkende IT-netværk af ca. 40 mindre IT-selskaber og med ca. 160 medarbejdere. Ikke centraliseret i én bygning, i én af de største danske byer, men spredt ud over hele landet. Helt fra Nordjylland til Bornholm.

Har I brug for rådgivning, vejledning eller hjælp, kan vi bistå med netop dette. Vi er et landsdækkende netværk af lokale IT-rådgivere, som ved hvad der skal til, for at skabe sikre hjemmearbejdspladser.  

Må vi derfor opfordre alle, der er nye på hjemmearbejdspladsen, at tjekke disse sider med råd og vejledning om sikker IT-brug hjemmefra.

Telefonkøen er erstattet af den personlige kontakt

Kommunikationen mellem den lille virksomhed og den store IT-leverandør levner ikke altid plads til den relation, der skal være mellem to tætte forretningspartnere. For det er ikke sikkert, at den person, du får i røret i tilstrækkelig grad er opdateret, og derfor ved, hvorfor du fx skal have mere eller mindre Cloud plads.

Ofte kender de heller ikke IT-kompetenceniveauet i din virksomhed, og kan derfor ikke rådgive dig til den bedste løsning – måske den smarteste, men ikke den løsning, som der rent faktisk bliver brugt af dine medarbejdere. Det er netop denne værdi, som vi bl.a. kan skabe for vores kunder.

Vi vil ikke kun lære vores kunder og deres virksomhed at kende. Vi har rent faktisk mulighed for det også. For vores lokale Cowork’ere bor i nærområdet, og kan sende én af de højst 20 mand, der er ansat ud til dig.
Det er den slags service og relation, som vi tror på, skal holde hjulene i gang på SMV Danmark. Ikke mindst i tider, hvor bekymringsniveauet stiger.

Covid-19 krisen skabte et endnu større behov for den tætte relation

Fx under Covid-19 pandemien, som vi på mange måder stadig står i, oplevede vi et enormt behov for at skabe remote arbejdspladser. Medarbejdere skulle have opsat hjemmearbejdspladser på kort tid, og samtidig undervises i IT-sikkerhed på et andet niveau.

Her kunne vi træde til lokalt, af den årsag, at vi ”bor dør om dør” med mange af vores kunder, og kender dem indgående. Ikke som et sagsnummer, men som en virksomhed med alle de udfordringer og bekymringer, som den nye situation bragte med.

Det gav en helt anden arbejdsgang i en presset situation. Vores cowork’ers kunne rådgive én til én og ikke kun til en afdeling, når der var behov. Det gav en stor tryghed og stabilitet for vores kunder

i en tid, hvor alt blev vendt på hovedet. Vi ved, at vores koncept var medvirkende til dette.

Værdibaseret IT-rådgivning og leverancer

Coworkit blev skabt med udgangspunktet i at tænke IT-leverance på en ny og mere værdibaseret måde.

Derfor opstod vores koncept langt før at Covid-19 ramte vores verden, men stod på mange måder sin prøve under krisen. Og gør det stadig.

Det, at vi kan levere mere end en IT-leverance og mere end et samarbejde, men en relation, har vist sig at give netop den værdi, som vi ønskede for vores kunder. Det tætte samarbejde, hvor telefonkøen er erstattet af en personlig samtale med én kontaktperson, og derigennem en løsning, der passer helt præcist til det behov, som der er opstået eller er.

Fordele ved at bruge et netværk som vores:

 • Sikkerhed for omkostninger
 • Uvildig rådgivning
 • Èn leverandør, der kan varetage alle IT-relaterede opgaver trods sin størrelse
 • Èn ressource, tæt på dig
 • Fast kontaktperson, uanset projektet
 • Bredt kompetence netværk
 • Specialiseret kompetence netværk
 • Du køber IT-ydelser lokalt, men handler med en stor organisation
 • Du får alle fordele fra den store organisation på fx indkøb af hardware, software mm.

Vi leverer:

 • IT-rådgivning
 • Hosting og Cloud
 • IT-sikkerhed
 • IT-outsourcing
 • IT-udvikling

Vi vil glæde os til at høre mere fra dig, hvis du er interesseret i at vide mere om os. Ring eller skriv – vi starter med en helt uforpligtende snak. 

Del på linkedin
Del på LinkedIn
Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os via denne side, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig her og tage direkte kontakt

Find CoworkIt Partner

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar