Nye regulativer, lovgivning og regler for at drive virksomhed i Danmark stiller ofte iværksættere og SMV’ere overfor en række udfordringer, som besværliggør hverdagen. I værste fald kan de sætte en stopper for nye projekter og virksomheder.

Med ASEs nye initiativ, Selvstændige, imødekommer fagforeningen den udfordring ved at gøre det lettere at drive virksomhed i Danmark.

Gennem rådgivning, sparring og støtte på en lang række områder kan ASEs medlemmer få den nødvendige støtte i hverdagen. CoworkIt er med som IT-leverandør på denne nye satsning, som i den grad understøtter CoworkIts værdigrundlag om også at understøtte iværksætteri og SMV Danmark.

Har I brug for rådgivning, vejledning eller hjælp, kan vi bistå med netop dette. Vi er et landsdækkende netværk af lokale IT-rådgivere, som ved hvad der skal til, for at skabe sikre hjemmearbejdspladser.

Må vi derfor opfordre alle, der er nye på hjemmearbejdspladsen, at tjekke disse sider med råd og vejledning om sikker IT-brug hjemmefra.

Om projektet siger CoworkIts direktør, Niels Laulund: 

Vi har fået muligheden for at være med i en satsning, som vi er super stolte af. Når man starter ny virksomhed eller er en mindre SMV’er i Danmark, er det ofte forbundet med en vis mængde usikkerhed. CoworkIt er netop sat i verden med det formål om at gøre det mere trygt, nemt og tilgængeligt at få den rette støtte og vejledning på IT-området. Vores område er nemlig et af dem, som ofte bliver nedprioriteret pga. kompleksiteten og en, til tider, uigennemsigtig lovgivning. Desværre oplever vi, at det kan have fatale konsekvenser for virksomheder uanset størrelsen.
Når vi er med her, kan vi hjælpe, støtte og vejlede direkte til kunden, en-til-en, fra en række af vores coworkers som selv er selvstændige, og derfor kender til udfordringer, der kan være. 

Med, Selvstændige, har vi ikke kun fået en ny kunde, men også en fantastisk mulighed for at udleve vores værdier, når vi som IT-afdeling på projektet rådgiver og understøtter danske iværksættere og ejerledere direkte omkring deres IT. 

Vi er allerede godt i gang, og på sigt vil de omkring 20 af vores Coworkers, der er med i ordningen hver især byde ind med deres ekspertise og IT-speciale til medlemmerne. ”

Læs pressemeddelelse om projektet her

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os via denne side, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig her og tage direkte kontakt

Find CoworkIt Partner

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!