PRESSEOMTALE:

Notion er et eksklusivt erhvervsmagasin, som bringer relevante erhvervshistorier krydret med trends, inspiration og nyheder – og nu også om os og det arbejde vi gør i Coworkit.

Artiklen rammer hovedet på sømmet i forhold til, hvilken værdi vi gerne vil skabe med vores landsdækkende netværk af IT-leverandører.

De skriver bl.a.:

”En af Coworkits kunder – en virksomhed med 130 ansatte – fik ny kontaktperson hos sin IT-leverandør hvert år i 11 år, indtil det omsider blev for meget. Løsningen blev et skift til den lokale partner i Coworkit, som selv er en lille virksomhed og derfor går op i at holde den personlige kontakt med kunderne. »Partnere som CYANIT, JAMA-IT og CLARUS ved, hvor du gerne vil hen med din forretning, så de kan være på forkant og sikre, at du har den kapacitet, du har brug for. Og de smutter ingen steder, for det er deres egne forretninger, du handler med,« siger Niels Laulund. ”

Læs hele artiklen her

Hvis du står med en udfordring, eller er træt af at være et nummer i køen, så tag kontakt til os og hør mere om, hvilke værdier vi arbejder ud fra, og hvordan vi kan gøre en forskel for dig og din virksomhed.

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os via denne side, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig her og tage direkte kontakt

Find CoworkIt Partner

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!