NY CoworkIt partner – Horsens er nu også på vores landkort

Endnu en gang træder vi skridtet henimod at dække hele Danmark og levere IT-service og løsninger til alle dele af Kongeriget. Med sure’it har vi fået en stærk IT-rådgiver, partner og leverandør til SMV Danmark, som kan sikre at virksomhedens digitale strategi matcher virksomhedens forretningsplan.

Sure’it har i 8 år arbejdet med uvildig IT-rådgivning til SMV-segmentet. Sure’it tilbyder en række services, som sikrer, at den digitale strategi matcher virksomhedens forretningsplan.

Digital udvikling

”Gennem otte år har vi arbejdet med uvildig IT-rådgivning til SMV-segmentet. Vi udarbejder virksomheders digitale strategi/plan og anbefaler den eller de nødvendige IT-løsninger, som løfter og dækker virksomhedens muligheder for vækst, fortæller Per U. Nielsen, der er partner i sure’it og fortsætter: ”med vores indtræden i CoworkIt, får vi ikke kun et landsdækkende hold af dygtige IT-leverandører i ryggen, som vores kunder får glæde af, men også et netværk og en marketingmuskel, som vi helt klart kan drage fordel af.”

Effektiv IT og IT-sikkerhed

Sure’it gennemfører også løbende gennemgang og kontrol med virksomhedens IT-sikkerhed, med fokus på den tekniske og organisatoriske IT-sikkerhed. Arbejdet omfatter bl.a. udarbejdelse af IT-politikker, IT-beredskabsplaner, øvelser og auditeringer. Herunder også GDPR. Endvidere bistår de tredjeparts virksomheder med udarbejdelser af erklæringer mm.

CoworkIt styrker og opruster – endnu en gang

”For os er det altid en stor ære og privilegie, når vi siger velkommen til en ny partner i CoworkIt. Vi står midt i et 2021, der har budt på mange nye opgaver og ansigter i en tid, som er usikker for mange af vores kunder. Derfor står vi endnu stærkere nu, hvor vi har sat Horsens på landkortet i vores netværk og leverandørkorps. Vi fortsætter udviklingen, men med det stærke mål for øje, at vi aldrig konsoliderer os mod storbyen, men breder IT-service, leverancer, sikkerhed og løsninger ud i det samlede, nære Danmark”, siger direktør og medstifter i CoworkIt, Niels Laulund.

Velkommen!

Mød sure’it her