Deloitte Monitor og Erhvervsstyrelsen har undersøgt, hvordan det står til med IT-sikkerheden i danske SMV’er. Det er der kommet et par meget interessante, men også meget lange, rapporter ud af – som helt overordnet konkluderer, at det kun er omkring hver fjerde SMV, der har et fornuftigt sikkerhedsniveau.

Vi har tygget rapporterne igennem. Det er der kommet en E-bog ud af, hvor vi præsenterer konklusionerne, opdelt i forskellige IT-sikkerhedstemaer, du garanteret kan nikke genkendende til fra din egen hverdag.

Du får indblik i, hvordan det står til med IT-sikker- heden hos andre SMV’er, hvordan de arbejder med digital sikkerhed, og hvilke forhindringer de oplever i den sammenhæng. Vi håber, det kan give dig et spejl og inspirere dig til at vurdere jeres egen IT-sikkerhed på en række vigtige områder.

Undervejs i læsningen deler vi en række af de opdagelser og erfaringer, vores IT-eksperter har gjort gennem de seneste år, når de ved hjælp af vores CoworkIt IT Assessment har analyseret SMV’ers IT-infrastruktur og IT-sikkerhed.

Mange virksomheder har fået et wake-up call
– men det er vores filosofi, at det første skridt mod en bedre IT-sikkerhede, er at finde hullerne i osten. Og så lukke dem efterfølgende.

HENT E-BOGEN HER

God læselyst!

Niels Laulund
Adm. Direktør, medstifter

Ps! Jeg vil meget gerne høre, om du har fået noget ud af at læse vores e-bog. Fang mig på niels@coworkit.dk