Det er altid en stor fornøjelse, når vi kan byde velkommen til et nyt medlem af vores landsdækkende netværk, som nu også tæller XPconsult i Esbjerg.

 

Med den nye partner ombord udvider vi vores netværk med en større og ekstremt kompetent IT-samarbejdspartner, og kan dermed servicere endnu flere kunder gennem tæt samarbejde med resten af vores lokale IT-partnere.

 

Klaus Nielsen, ejerleder af XPconsult fortæller: XPconsult har eksisteret siden 2002 og har siden første dag haft et simpelt fokus, som stadig holder ved: ”Alt vi gør, er at sikre vores kunders IT og gør deres hverdag nemmere. Vi leverer drift og tilpassede IT-løsninger på abonnement, som passer kundernes virksomheder. Her pakker vi det komplekse lækkert ind i vores XPect plusaftale, som er bygget op på forebyggelse frem for brandslukning, og derfor får de sikker og stabil IT-drift til en fast pris og selvfølgelig adgang til vores dygtige supportteam 24/7.

 

”Vi vil hellere fremme vores kunders udvikling, end profitere på deres ulykke. Samarbejdet med CoworkIt giver os flere muligheder for at servicere vores kunder i hele landet.

 

Xpconsult tæller 14 eksperter i deres team og anser IT sikkerhed er deres højeste prioritet. Derfor har vi fået endnu en partner, som vi uden tvivl kan føje til endnu en Coworker, som SMV’erne trygt kan overlade deres IT til og dermed få mere plads og tid til at fokusere på deres egen virksomhed.

 

Direktør og medstifter af CoworkIt, Niels Laulund fortæller om samarbejdet: ”Vores mission er at sikre alle SMV’er IT-løsninger, der ikke går på kompromis med et nært samarbejde og 100 % kompetente IT-løsninger. Vi er modstykket til de store IT-virksomheders konsolidering og fokus omkring de største byer i Danmark, så når vi får en så stærk partner ind i CorworkIt netværket med placering på en yderst vigtig adresse og del af Danmark, styrker vi ikke kun os selv, men også vores kunder og vores fokus på at levere IT til ALLE dele af Danmark uden om telefontider og køer i kundeservicen.

 

Velkommen til XPconsult! Vi glæder os til samarbejdet.

 

Besøg XPconsult her https://www.xpconsult.dk/ og kontakt Niels Laulund, hvis du vil vide mere om, hvordan vi i fællesskab rykker din virksomheds IT-løsning og sikkerhed videre og sikkert frem.