Ny CoworkIt partner – Banshie

Med Banshie som ny coworker, har vi fået endnu en stærk it-sikkerheds virksomhed ind i vores landsdækkende netværk af it-rådgivere og virksomheder.

Banshie udmærker sig dog på en række områder ift. it-sikkerhedsbranchen, da de udelukkende arbejder med test af virksomheders it-setup og it-miljø og ikke tilbyder drift, hosting, implementering mm.
Derfor er deres indtræden i CoworkIt med til at udvide vores samlede kompetencer i netværket, og det er vi både stolte og glade for.

Vækst på 100 % siden 2016

De to stiftere, Dennis Nilsson og Thomas Birn har en international baggrund fra nogle af de tungeste ministerier og virksomheder i verden – herunder i USA og i Danmark fra Forsvarets Efterretningstjeneste og Centeret for Cybersikkerhed. Med deres baggrund og erfaring oplevede de en dalende kvalitet på it-sikkerhedsmarkedet på globalt og nationalt plan. Banshie blev derfor stiftet i 2016 som en af de eneste virksomheder i Danmark, der udelukkende arbejder med test af it-sikkerhed. Siden 2016 er virksomheden vækstet med 100 % årligt og tæller i dag op til 16 medarbejdere på kontoret i København.

Simuleret it-sikkerhedsangreb som kernekompetence

Banshie hverken sælger, promoverer eller implementerer hardware for deres kunder. Fokus er udelukkende at forbedre virksomhedernes evne til at stoppe et cyberangreb. For det er ikke et spørgsmål om virksomheder af alle størrelser bliver angrebet, men et spørgsmål om hvornår.

De udmærker sig endvidere ved at have indgående kendskab til The Dark Web, de enkelte hackere og ikke mindst deres mindset og strategi. Det gør Banshie i stand til at afkode hackernes drejebog, dels gennem viden omkring deres attack-chain, men også gennem hardcore data, der kommer fra de godkendte angreb, som Banshie udfører på virksomheder, som ønsker en tryktest af deres baseline.

Samlet tæller Banshies ydelser:

  • Planlægning og udførelse af traditionel Pentest, Assume Breach og Red Team øvelser
  • Test af SCADA/ICS miljøer for sårbarheder
  • Rykker ud til it-sikkerheds ”Incident Response” hændelser og hjælper virksomheder med at få indsigt i hvordan angriberen kom forbi virksomhedens systemer
  • Analysere malware ved at reverse Engineering af koder
  • Uafhængig, praktisk og teknisk rådgivning til opbygning af Security Operation Centre (SOC) og Blue Teams
  • MDR – Managed Detect Response services
  • Gennem forskellige forensic discipliner, genskabes tabt data og beviser på lækage.

Kunderne tæller alt fra mindre virksomheder, webshops og op til store, nationale og internationale virksomheder.

Uvildig rådgivning

En af kundernes helt store fordele ved samarbejdet med Banshie er deres uvildige rådgivning, der ikke har et salg af hverken hardware eller software for øje. Ligesom Banshie ikke samarbejder med leverandører af hardware eller softwareudviklere.

Kundernes samarbejde med Banshie sker enten løbende med kontinuerlig test af eksisterende set-up ud fra det aktuelle trusselsniveau eller som nedslag i virksomhedens baseline. Fælles for begge samarbejdsformer er, at Banshie udfører en rapport på bagkant af test og angrebs-setup, som er 100 % uvildig, og fungerer som en direkte rådgivning til ledelsesniveauet i virksomheden.

Vi har brug for større gennemsigtighed i IT-branchen

Tendensen er fortsat konsolidering i IT-branchen, og Banshie har på tætteste hold oplevet og erfaret, hvordan det går ud over it-sikkerheden på mange parametre i dansk erhvervsliv.

Med deres indtræden i CoworkIt ønsker Banshie at bidrage til en mere nærværende it-rådgivning og fortsat styrke det tætte samarbejde med SMV’er, som vi har arbejdet på gennem en årrække. Det glæder vi os til at folde ud både internt i CoworkIt, men i høj grad også eksternt til vores kunder og interessenter.

Endnu en gang byder vi stort velkommen til Banshie – vi glæder os til samarbejdet.

Læs mere om Banshie på deres hjemmeside