Ny direktør i CoworkIt

Velkommen til Mads Ehrhardt – ny direktør for CoworkIt

Vi starter 2022 ud med den gode nyhed om, at vi allerede fra i dag, d. 17. januar kan byde vores nye direktør velkommen.

Mads’ kommer til CoworkIt med en solid forretningsmæssig baggrund. Hans blik for det kommercielle marked i sammenspil med hans årelange kompetencer inden for forretningsudvikling vil være et stærkt led og bærende kraft i den strategi, vi har lagt for CoworkIt, og som nu skal videreudvikles med Mads som direktør.

I CoworkIt står vi på tærsklen til at tage store skridt mod at blive den stærkeste landsdækkende IT-leverandør, og vi glæder os til at se Mads’ kompetencer bliver sat i spil i den proces.
At vi har kunnet tiltrække en så stærk profil i et felt af dygtige kandidater, viser os, at vores vision og strategi har båret frugt. Med Mads ved roret er der ingen tvivl om, at vi vil høste frugterne af det arbejde i mange år fremover.

Han afløser vores Interim direktør, Claus  Due, der sikkert og trygt har ført os gennem nogle måneder, hvor vi har ledt efter aftager. Processen har krævet ro til at bestyrelsen kunne træffe gode, kloge valg, hvilket Claus har skabt grobund for. Fra hele landet skal der lyde en stor tak til Claus – og på glædeligt gensyn i fremtidige projekter.

Ønsker du at vide mere om Mads eller vores kompetencer i Danmarks største IT-netvæk af selvstændige IT-leverandører, er du velkommen til at tage kontakt.