BJ-Computers-partner-coworkit

Mød en partner i CoworkIt

Hvem er egentlig en del af CoworkIt? Hvor landsdækkende er vi egentlig, og hvilke kompetencer tilbydes der fra vores netværk?

Det sætter vi fokus på over den kommende tid, og præsenterer derfor de enkelte partnere. Vi starter med BJ Computers fra Hedensted. Læs med.

BJ Computers

Vi er mellem Vejle og Horsens, nærmere betegnet Hedensted. Her holder en af vores ældste Coworkers, BJ Computers til, og de har eksisteret siden 2005. Ledelsen tegnes til dagligt af Brian P. Johansen (ejer og direktør) og Sørine Grandahl (driftsleder), og sammen med de øvrige ansatte driver de en it-virksomhed, hvor kundepleje, projektstyring og rådgivning som kunden kan forstå, er i højsædet.

Mere præcist er BJ Computers specialister i it-drift, support og netværk. Kunderne tæller en række forskellige brancher, men gennem årene har BJ Computers haft særlig stor kundekontakt hos produktionsvirksomheder, lægehuse og arkitekter.

BJ Computers kalder sig selv for ’Dit lokale IT-firma’, og driver virksomheden ud fra værdierne: troværdighed, kundeservice og høj grad af professionalisme.

Sagt med deres egne ord:

Lad os hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov, så du undgår at betale for noget, du ikke har brug for og samtidig får en løsning, der fungerer.

IT-branchens udfordringer

BJ Computers peger på, at en væsentlig udfordring som SMV’er står overfor er manglende IT-sikkerhed og dokumentationsaftaler. Deres løsning til kunderne er deres serviceaftale, hvor de løbende og proaktivt overvåger, drifter og supporterer deres kunders it-setup og samtidig hjælper dem med den nødvendige digitale dokumentation overfor kunder, leverandører og myndigheder.

Men BJ Computers peger også på, at en del af løsningen på udfordringerne er at stå sammen i IT-branchen om altid at sikre kunderne de mest optimale løsninger i fællesskab. Med de stigende krav, hastighed i udviklingen og stadigt øget trusselsniveau kan it-rådgivningen lide et knæk.

Ved at være en del af CoworkIt, sikrer BJ Computers sig et netværk af kompetencer, der sikrer at de kan opretholde det serviceniveau, som de ønsker at tilbyde kunderne.

Det betyder, der er luft til at sikre den nødvendige og kvalificerede rådgivning – uanset opgavens omfang.

Læs mere om BJ Computers her