Coronakrisen får nu forsvarsminister Trine Bramsen og Center for Cybersikkerhed til at sende en advarsel.

Corona virussen er over os, og vi er alle udfordret – på vores sundhed,  helbred eller vores økonomi. Vi skal tænke os om, og vi skal tillære nye vaner – også på IT-sikkerhedsområdet. Mange virksomheder er lige nu, ved at etablere en ny IT-infrastruktur, så medarbejdere kan sikre at hjulene holdes i gang hjemmefra.

Citat: ”Regn ikke med, at hackerne viser samfundssind. Tværtimod udgør den nuværende situation en særlig gunstig mulighed for de cyberkriminelle til at angribe danske netværk”, lyder det fra Thomas Lund-Sørensen, chef for Center for Cybersikkerhed.

Har I brug for rådgivning, vejledning eller hjælp, kan vi bistå med netop dette. Vi er et landsdækkende netværk af lokale IT-rådgivere, som ved hvad der skal til, for at skabe sikre hjemmearbejdspladser.

Må vi derfor opfordre alle, der er nye på hjemmearbejdspladsen, at tjekke disse sider med råd og vejledning om sikker IT-brug hjemmefra.

Læs vigtigt indlæg fra Danmarks Radio

Se vejledninger fra Center for Cybersikkerhed

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os via denne side, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig her og tage direkte kontakt

Find CoworkIt Partner

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!