Uvildige IT-management konsulenter

Vi giver dig et skarpt og uvildigt overblik over dine muligheder. Det betyder, at vi altid vurderer dine behov objektivt, og at du får præcis den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed. Uanset om du skal udvide dit nuværende it-system eller du skal skifte det helt ud. Vi er ikke bundet til bestemte produkter eller leverandører. Vi er 100 pct. uafhængige – og det er til din fordel.

Hos Sure’IT tager vi IT-sikkerhed i din virksomhed seriøst

Vi er medlem af- og samarbejder med NC3, som er det Nationale Center for CyberCrime, en del af Rigspolitiet. Vi har et tæt samarbejde med CSIS som en af Danmarks stærkeste IT-sikkerhedstjenester. Viden fra disse samarbejder stiller vi til rådighed for vores kunder og samarbejdspartnere.

IT-anskaffelser

Står I foran anskaffelse og implementering af ny it-løsning i jeres virksomhed – og savner I enten tid til opgaven, eller måske rutine i at styre opgaver af den karakter?

IT-sikkerhed og beredskab

Har du styr på din IT-sikkerhed, og hvis uheldet er ude, er der så en beredskabsplan?

Med den stigende mængde af data, større grad af outsourcing og ikke mindst persondataforordningen, er det mere end nogensinde et relevant spørgsmål du skal stille dig selv og de virksomheder du samarbejder med.

Vi fokuserer på potentialer og en bedre bundlinje

Får du det fulde udbytte ud af din forretning og kender du din forretnings mange potentialer?

I sure’it arbejder vi passioneret med at spotte potentialer hos de virksomheder vi arbejder for.

Potentialer der karakteriseres af, at de giver positiv effekt på bundlinjen, og som kan realiseres med de rigtige valg omkring virksomhedens brug af digitalisering og IT.

Hos Sure’IT er vi ikke bundet af faste leverandøraftaler, men arbejder som uvildige IT-rådgivere.

Firmaet Sure’IT har 10 års erfaring inden for sit felt, og personerne Per Nielsen og Ove K. Nielsen der står bag Sure’IT har over 35 års erfaring inden for IT-rådgivning, IT-sikkerhed og IT-projektledelse.

IT-udviklingsbehov og plan

Vi starter altid med at se på virksomhedens strategi for den digitale udvikling med fokus på de forretningsmæssige mål. Vi kan på en enkel måde hjælpe med at revidere eller udvikle planen.

Vi kalder det også for et “IT forretningstjek”.

Effektiv IT-drift

De fleste virksomheder er stærkt it-afhængige, og veletableret it-styring og it-systemer er en forudsætning for en sund virksomhed. Disse it-opgaver lander typisk på ledelsens bord, og mister fokus fra andre ledelsesopgaver.

Hos Sure’IT hjælper vi vores kunder med at holde fokus på it-opgaven, enten via sparring med ledelsen, eller som ekstern konsulent på selve opgaven.

IT-projektledelse

Står I foran anskaffelse og implementering af ny it-løsning i jeres virksomhed – og savner I enten tid til opgaven, eller måske rutine i at styre opgaver af den karakter?

Hos Sure’IT er vi ikke bundet til bestemte produkter eller leverandører. Vi er 100 pct. uafhængige – og det er til din fordel.

Sure’IT er en netværksbaseret virksomhed med 2 faste medarbejdere. Derudover trækker Sure’IT på et netværk af dedikerede freelancer, således Sure’IT sætter det rigtige hold til opgaven eller projektet.

+
0
Energiforsyninsselskaber
+
0
B2B kunder

I samarbejde med

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hælpe dig.

 

Sure’IT ApS
Ormhøjgårdvej 27
DK-8700 Horsens
Tlf.: +45 42 80 60 20
E-mail: sureit@sureit.dk
Website: sureit.dk

Per

Per U. Nielsen
IT Management og Partner
Mobil: 61 66 51 88

Ove

Ove K. Nielsen
IT Management og Partner
Mobil: 20 40 13 67

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på +45 42 80 60 20

    Referencer

    Det er vigtigt for BASIT at vi har fundet en samarbejdspartner, der kan præstere et rigtig godt kendskab til markedet og på samme måde som BASIT tager udgangspunkt i uvildigheden i IT-rådgivnigen til vore kunder. Dermed indgår sure’it som BASIT-ressource i rådgivningsopgaver omkring administrative løsninger til vore kunder.

    Martin Profit Jakobsen – Direktør ved BASIT