Eksperter i at løse IT-opgaver og IT-problemer

NOVA-C er en stærk fusion mellem Midtjysk Data i Viborg og NOVA-C i Skive. NOVA-C stiller dygtige IT-programmører, IT-specialister, softwarespecialister, hardwareeksperter og andre IT-uddannede folk til rådighed. De kaldes også for IT-nørder eller IT-guruer. Vi råder over gode faciliteter med plads til at arbejde med både hardware of software og derved udvikle og designe velfungerende IT-løsninger til en sikker IT-struktur. Vi er den bedste IT-partner i Midtjylland.

Vi har både hardware, software og kloge hoveder

Vi er lokaliseret i både Skive og Viborg med to velfungerende afdelinger. Her råder vi over lagerfaciliteter til diverse hardware og god plads til en stab af dygtige og kompetente medarbejdere, der ved mere end de fleste om geniale IT-systemer, der bare fungerer optimalt. Sådan har NOVA-C i mange år løst opgaver som IT-totalleverandør og derved opbygget en stor skare af tilfredse kunder, der sætter pris på stabile it-løsninger.

Et stærkt team indenfor IT-struktur

Hos NOVA-C finder du specialister i IT-infrastruktur. Vores team kender kundernes IT-udfordringer både når det gælder standardsoftware eller specialudviklet software. Vores team har indsigt i god og funktionel hardware, der opfylder nutidens tekniske IT-krav. Vores rådgivere og konsulenter hjælper dig med levering af den korrekte IT-sammensætning gennem grundig analyse. Vi tilbyder udformning af en IT-assessment rapport, der giver indblik i dit firmaets generelle IT-sikkerhedsniveau.

Vi tilbyder blandt andet:

  • IT-Outsourcing
  • IT-Sikkerhed
  • IT-Hosting
  • IT-Support
  • Økonomistyring
+
0
års
Erfaring
0
Ansatte

I samarbejde med

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hjælpe dig.

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på 97 51 44 51

Skriv til os og få kontakt til en af vores dygtige rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed.

Rasmus-nova-c

Nova-C
Rasmus Nielsen
Elskjærbakken 7, 7800 Skive og
Ølandsvej 18, 8800 Viborg
CVR: 18427184
Tlf.: 97 51 44 51
E-mail: info@nova-c.dk
Website: nova-c.dk