IT-løsninger bygget efter jeres behov

Effektiv kommunikation skabes gennem effektive kommunikationsløsninger, hvilket er kernekompetencen hos Nexum. Vi hjælper din virksomhed med at få netop den løsning som passer til jeres behov, hvad enten det drejer sig om tele- eller netværksløsninger.

NeXum levere netværks og telefoniløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vores mål er at levere kvalitet til konkurrencedygtige priser, og med over 15 års erfaring fra netværks og tele branchen er det hvad vi vil garantere. NeXum beskæftiger sig med alle områder inden for netværk og telefon, ingen opgave er for lille og til dem der er for store henter vi kompetencer ind fra vores samarbejdspartnere.

Der findes ikke to virksomheder med de samme krav, derfor tar NeXum altid udgangspunkt i kundes nuværende behov og fremtidige ønsker. Som supplement til NeXumu´s egne kompetencer har vi faste samarbejdspartnere, både hvad angår produkter, løsninger og konsulentydelser.

Stor erfaring i netværksløsninger

NeXum har over 20 års erfaring inden for trådløst nedværk, helt tilbage fra da det var revolutionerende at datanetværket kunne være trådløst. NeXum er certificeret inden for de teknologier der udbydes af flere af de store spillere på markedet for trådløse netværksløsninger. NeXum leverer trådløst netværk til Skoler, Industri/Lager, Kontorer, hoteller og alle andre med et behov for et velfungerende trådløst netværk.

NeXum er specialister i netværksløsninger til privatskoler, efterskoler og andre ikke offentlige uddannelses institutioner. NeXum lever den fulde netværksløsning – sikkerhedsløsninger, båndbredestyring , WEB filter, logning, fortrådet netværk, trådløst netværk. Med 17 års erfaring inden for netværksløsninger til skoler og undervisningsinstitutioner kender vi alt til skolernes udfordringer og krav.

Telefoni og Hosting

NeXum levere hostede telefoniløsninger til små og mellemstore virksomheder. NeXum´s telefoniløsning giver fuld fleksibilitet og er økonomisk attraktive fra et par brugere og op til over 50 bruger. NeXum’s filosofi er at de små kunder skal have samme muligheder for en effektiv telefoniløsning som de store kunder. NeXum´s telefoni løsning er placeret i skyen så alt hvad der skal til er en internet forbindelse.

+
0
års
Erfaring
+
0
Kunder

Referencer

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hjælpe dig.

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på 44 22 02 44

Skriv til os og få kontakt til en af vores dygtige rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed.

NeXum ApS
Brandholtvej 14
4262 Sandvej
CVR: 35636293

info@nexum.dk
Tlf: 44 22 02 44