Vi har gjort det enkelt at levere komplekse IT-løsninger uden at gå på kompromis med det nære samarbejde

Få det bedste fra to verdner  

Få en lokal IT-rådgiver/leverandør, som tager dig alvorligt, er nærværende og hvor du ikke bliver en lille fisk i en stor sø, og som samtidig har ca. 200 kollegaer i ryggen fordelt i hele landet. Dermed er du dækket, når det både angår en samarbejdspartner i øjenhøjde, samt en partner, der har mulighed for at give din virksomhed fuldt fokus.

IT-branchen er i en voldsom udvikling. Det er positivt, men der er også side-effekter. Din IT-leverandør er måske blevet opkøbt, og er nu blevet en del af en større virksomhed. Du oplever ikke at få samme attention, reaktionsevnen er ikke længere den samme, og de kender knap nok jeres virksomhed.  

IT er blevet så komplekst, at stordrift og volumen er blevet afgørende. Den lille IT-virksomhed kan ikke følge med, særligt ikke hvad angår kompetencer, men heller ikke hvad angår indkøbspriser. Så i IT-branchen betyder størrelse noget.  

Vi anerkender at størrelse betyder noget

I CoworkIt har vi valgt at tackle den udfordring anderledes. Vi vil ikke gå på kompromis med vores selvstændighed, vores agilitet og vores lokale tilstedeværelse. Men vi anerkender at størrelse betyder noget. Derfor har vi slået os sammen i Danmarks største netværk at lokale IT-leverandører. Det giver mening for os – vi håber også det giver mening for dig.    

Store nok til at være konkurrencedygtige.
Små nok til at være nærværende.

Vi garanterer dig én fast kontaktperson, gennemsigtighed i aftalen, service fra en IT-partner i dit lokalområde og adgang til Danmarks største partnerskab af uafhængige og landsdækkende IT-leverandører, der professionelt løser din virksomhed IT-behov.

Nærværende og lokalbaseret

Vi arbejder som din landsdækkende IT-leverandør, med base i det lokale Danmark. Vi tilbyder én kontaktperson uanset projekt, og IT-hjælp og support leveret fra lokal IT-leverandør.

Servicemindet IT-support 24/7

Vi gør en dyd ud af at være servicemindede og hjælpsomme først og fremmest. Uanset udfordringen, spørgsmålene eller behovet tilbyder vores specialister kompetent IT-support. Vi skræddersyr altid løsning, så den passer til jeres behov.

s.

Kompetencedækket service

Vi er en virksomhed fuld af specialister, der samlet set dækker over et meget bredt IT-landskab og kompetencekompas. Ca. 40 IT-leverandører er med i vores samarbejde og vi tæller tilsammen over 100 medarbejdere.

En del af det gode selskab

Vi samarbejder med nogle af verdens førende IT-leverandører

Når vi samarbejder på denne måde, er det kun til fordel for kunden. Vi kan garantere, at vi servicerer kunden med de bedste folk i branchen, og ikke ”bare siger ja”, fordi vi vil have kunden, men også fordi, vi rent faktisk kan løse opgaven

Hans Christian Götzsche – Coworker

Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt os

Mads Ehrhardt
CEO, CoworkIt

E-mail: mads@coworkit.dk

Tlf.:25 63 00 94

Udfyld formular

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger