Vi leverer kompetente, sikre og velfungerende IT-miljøer gennem personligt, nærværende og lokalt samarbejde.

Store nok til at være konkurrencedygtige – små nok til at være nærværende

Få en IT-samarbejdspartner, der er både landsdækkende og kompetencedækkende på samme tid. Med små 40 lokationer i hele Danmark fra Hirtshals til Sønderborg og fra Struer til Rønne på Bornholm, mener vi selv at kunne påstå, at vi er reelt landsdækkende. Vi er tæt på i hele landet.  

Samtidig kan du forvente, at vi kan vores kram, hvad angår IT-infrastruktur. Vi er knap 200 kollegaer, der har en samlet ressourcepulje, der er stærk til at løfte opgaver hvad angår netværk, servere, sikkerhed, support, Microsoft 365 – kort sagt alt lige fra arkitektur til drift og overvågning af IT-miljøet.  

Agile, servicemindede og fleksible

Vi er mindre og selvstændige IT-virksomheder, som sætter en ære i at være agile, servicemindede og kompetente. Sammensætningen af en masse små og mindre ‘speedbåde’ i samme netværk, koordineret under CoworkIt giver en særlig leverancemuskel, som vi vil påstå, at kun vi kan levere. Det giver mening for os – vi håber også det giver mening for dig. 

Store nok til at være konkurrencedygtige.
Små nok til at være nærværende.

Vi garanterer dig én fast kontaktperson, gennemsigtighed i aftalen, service fra en IT-partner i dit lokalområde og adgang til Danmarks største partnerskab af uafhængige og landsdækkende IT-leverandører, der professionelt løser din virksomhed IT-behov.

Nærværende og lokalbaseret

Vi arbejder som din landsdækkende IT-leverandør, med base i det lokale Danmark. Vi tilbyder én kontaktperson uanset projekt, og IT-hjælp og support leveret fra lokal IT-leverandør.

Servicemindet IT-support 24/7

Vi gør en dyd ud af at være servicemindede og hjælpsomme først og fremmest. Uanset udfordringen, spørgsmålene eller behovet tilbyder vores specialister kompetent IT-support. Vi skræddersyr altid løsning, så den passer til jeres behov.

Kompetencedækket service

Vi er en virksomhed fuld af specialister, der samlet set dækker over et meget bredt IT-landskab og kompetencekompas. Ca. 40 IT-leverandører er med i vores samarbejde og vi tæller tilsammen over 100 medarbejdere.

En del af det gode selskab

Vi samarbejder med nogle af verdens førende IT-leverandører

”En opgave som GDPR er ikke en nem sag. Det kræver ofte hjælp flere gange om dagen, når vi er i tvivl om noget. Derfor er det rart, at det ikke er en stor IT-virksomhed, vi skal igennem hos. Telefonen bliver taget hver gang og hver gang af den samme IT-leverandør, som kender os og har arbejdet sammen med os. Det er en kæmpe hjælp.”

DPO, Stenhus Gymnasium

Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer

Kontakt os

Mads Ehrhardt
CEO, CoworkIt

E-mail: mads@coworkit.dk

Tlf.:25 63 00 94

Udfyld formular

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger