Et stærkt og tillidsfuldt netværk

og samarbejde med fordele for dine kunder og din virksomhed

Få det bedste fra to verdener 

Bliv en del af Danmarks stærkeste IT-muskel uden at miste din selvstændighed. Kom indenfor, i et tillidsfuldt og konkurrencedygtigt netværk af små og mindre IT-virksomheder, som samlet set kan tilbyde og levere noget unikt i markedet. 

CoworkIt kan flere områder skabe fordele for dig og din virksomhed. Du bliver en del af en større indkøbsmuskel, som skaber økonomiske fordele og større opmærksomhed hos leverandørerne. Det vil du opleve øjeblikkeligt, når du bliver en del af CoworkIt.  

Tag opgaver ind, som du ikke kunne før

Du bliver også en del af et meget større kompetencemuskel, hvor du kan søge hjælp blandt dine ca. 200 kollegaer til udfordringer, du selv ikke er i stand til at finde tilstrækkeligt svar på.
Du vil også kunne bruge denne muskel overfor dine kunder
i det tilfælde din virksomhed ikke har den kompetence, en kunde måtte efterspørge, fordi du kan tage en CoworkIt kollega med på opgaven. Det kræver tillid, men hvis du/I selv er indstillet på at gå den vej, er mulighederne store i CoworkIt.  

Bliv en del af en større salgs – og marketingmuskel

Sidst men ikke mindst, bliver du en del af en større salgs- og marketingmuskel. Mange begge små er der et godt princip der lyder. Mange små marketing kroner puljes sammen og bruges til at styrke CoworkIt brandet og på den måde skabe synlighed i markedet. Mange begge små ligger også til grund for den salgsressource der er etableret i CoworkIt. CoworkIt samler opgaver op, som ingen eller meget få Cowork’ere selv vil kunne etablere.  

Målet er at etablere et lokalt, agilt og kompetencedækket tilbud til de lokale SMV’ere og samtidig et konkurrencedygtigt tilbud de landsdækkende virksomheder der ønsker en kompetent, agil og landsdækkende IT-samarbejdspartner. Det giver mening for os – vi håber også det giver mening for dig.  

Store nok til at være konkurrencedygtige.
Små nok til at være nærværende.

Tag del i Danmarks største netværk og partnerskab af IT-leverandører.
Alle kompetencer samlet ét sted, til fordel for dig og kunden.

Nærværende og lokalbaseret

Vi arbejder som din landsdækkende IT-leverandør, med base i det lokale Danmark. Vi tilbyder én kontaktperson uanset projekt, og IT-hjælp og support leveret fra lokal IT-leverandør.

Servicemindet IT-support 24/7

Vi gør en dyd ud af at være servicemindede og hjælpsomme først og fremmest. Uanset udfordringen, spørgsmålene eller behovet tilbyder vores specialister kompetent IT-support. Vi skræddersyr altid løsning, så den passer til jeres behov.

Kompetencedækket service

Vi er en virksomhed fuld af specialister, der samlet set dækker over et meget bredt IT-landskab og kompetencekompas. Ca. 40 IT-leverandører er med i vores samarbejde og vi tæller tilsammen ca. 200 medarbejdere.

En del af det gode selskab

Vi samarbejder med nogle af verdens førende IT-leverandører

Når vi samarbejder på denne måde, er det kun til fordel for kunden. Vi kan garantere, at vi servicerer kunden med de bedste folk i branchen, og ikke ”bare siger ja”, fordi vi vil have kunden, men også fordi, vi rent faktisk kan løse opgaven ”

– Hans Christian Götzsche, Coworker og ejerleder i XX

Kontakt os, og hør mere om vores stærke netværk

Kontakt os, og hør mere om fordelene

Mads Ehrhardt
CEO, CoworkIt

E-mail: mads@coworkit.dk

Tlf.:25 63 00 94

Udfyld formular

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger