JF er specialister i IT og infrastruktur til erhvervslivet.

I daglig tale JF, men det korrekte navn er JF Data Service ApS. JF blev grundlagt, som et enmandsfirma, af Jørgen Falk i 1981.

Op gennem 80’erne voksede firmaet sig stille og roligt større, og i 1989 flyttede vi til de nuværende lokaler i Rønnes østlige industrikvarter.

IT-support og B2B-rådgivning, projektstyring og komplette løsninger indenfor IT

Vi er et stort team af Microsoft certificerede specialister der leverer hard- & softwareløsninger, web, hosting og CMS-systemer.

Vi har mange års erfaring med webbaserede booking og billetløsninger. Skræddersyet kommunikations- og bookingsystem til busser.

Vi har partnere og leverandører, som sikrer at vi altid leverer kvalitet til dig

Vi er leverandører og partnere af ERP-systemet, Uniconta og har rådgivere og udviklere, der hver dag arbejder på at skabe de bedste vilkår for virksomhederne og deres digitale bogføring og revision, som lever op til bogføringsloven og det øgede digitaliseringskrav.

Vores årelange erfaring gør, at vi forstår at binde løsningerne sammen, så aktuelle og komplekse IT-udfordringer løses efter virksomhedens behov og ønske.

Vi er dedikeret til at levere omfattende IT-support

Vi har bl.a. udviklet et system til reservation af grupperejser, cykler, barnevogne og kørestole for det bornholmske busselskab BAT. Systemet benyttes også af Nordjyllands Trafikselskab, Midttrafik, Sydtrafik (Sønderjylland) og Fynbus. Busplanner er internetbaseret og arbejder sammen med rejseplanen, så brugerne kan finde den relevante rejse på rejseplanen og reservere plads i bussen og betale i samme forretningsgang.

Vi har en målsætning om hele tiden at yde professionel rådgivning og vejledning og her er medarbejderne hos JF den vigtigste ressource. Trivsel, uddannelse og viden er derfor i fokus året rundt.

0
Ansatte
0
Kontorer
+
0
Kunder

Referencer

Vores kunder skal kunne fokusere på at skabe vækst fremfor at være dygtige til digitalisering – det sørger vi for!

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hælpe dig.

 

JF Data Service ApS
Håndværkervej 2,
DK-3700 Rønne
Tlf.: 56 95 26 48
E-mail: info@jf-data.com
Website: jf-data.com
CVR: 60994218

Lars Falk

Lars Falk
Direktør
lf@jf-data.com

Kristian Bergmann

Kristian Bergmann
Key Account Manager
kbm@jf-data.com

Søren Kristensen

Søren Kristensen
Salgs- & Teamkoordinator
sk@jf-data.com

Steffen Unger

Steffen Unger
Økonomi- og HR Chef
su@jf-data.com

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på 56 95 26 48