Vi er specialister i IT og infrastruktur til erhvervslivet

JF Data Service har eksisteret i over 40 år, og vi løfter en lang række opgaver for virksomheder i hele landet.

IT-support og B2B-rådgivning, projektstyring og komplette løsninger indenfor IT. Vi er et stort team af Microsoft certificerede specialister der leverer hard- & softwareløsninger, web, hosting og CMS-systemer.

Vores IT-kompetencer

  • Softwareudvikling
  • IT-infrastruktur
  • IT-support, drift og hosting
  • App-udvikling
  • Websiteudvikling
  • IT-service og reparation

Vi er dedikeret til at levere omfattende IT-support

JF Data Service har eksisteret i mere end 40 år, og har base i Rønne på Bornholm, men har siden udvidet til afdelinger i både Farum og på Falster. Vi har siden dedikeret os til at være førende specialister inden for IT og infrastruktur til erhvervslivet. Vores mål er at levere omfattende IT-løsninger og skabe værdi for vores kunder.

Vi er dedikeret til at levere omfattende IT-support, B2B-rådgivning og projektstyring, samt skræddersyede løsninger inden for IT-verdenen. Med vores store team af Microsoft-certificerede specialister tilbyder vi hard- og softwareløsninger, webudvikling, hosting og CMS-systemer.

Det viser sig fx i vores app-udvikling til transportbranchen, hvor vi har udviklet Den Digitale Fejlmeldebog, der sikrer driften i mange typer transportvirksomheder. Fx bruges løsningen hos Vikingbus, BAT og Ankersen, men er allerede bredt ud til lastvognsbranchen. Løsningen er egen-udviklet og findes ikke i sin form andre steder end hos JF-Data.

Vi har partnere og leverandører, som sikrer at vi altid leverer kvalitet til dig

Vi er leverandører og partnere af ERP-systemet, Uniconta og har rådgivere og udviklere, der hver dag arbejder på at skabe de bedste vilkår for virksomhederne og deres digitale bogføring og revision, som lever op til bogføringsloven og det øgede digitaliseringskrav.

Vores årelange erfaring gør, at vi forstår at binde løsningerne sammen, så aktuelle og komplekse IT-udfordringer løses efter virksomhedens behov og ønske.

ComArchive

Derudover driver vi e-mail arkiveringsproduktet, ComArchive, der sikrer korrekt arkivering af emails, der sikrer virksomhederne er compliant i forhold til GDPR. ComArchive er et globalt produkt, og kunderne findes i store dele af verden.

0
Medarbejdere
0
Kontorer
+
0
Kunder

Referencer

Vores kunder skal kunne fokusere på at skabe vækst fremfor at være dygtige til digitalisering – det sørger vi for!

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hælpe dig.

 

JF Data Service ApS
Håndværkervej 2,
DK-3700 Rønne
Tlf.: 56 95 26 48
E-mail: info@jf-data.com
Website: jf-data.com
CVR: 60994218

Lars Falk

Lars Falk
Direktør
lf@jf-data.com

Kristian Bergmann

Kristian Bergmann
Key Account Manager
kbm@jf-data.com

Søren Kristensen

Søren Kristensen
Salgs- & Teamkoordinator
sk@jf-data.com

Steffen Unger

Steffen Unger
Økonomi- og HR Chef
su@jf-data.com

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på 56 95 26 48