Vi plejer din IT

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med IT-, software, hardware, telefoni, IT-sikkerhed og daglig drift af IT. Vi optimerer jeres IT og sætter os ind i jeres situation og arbejder altid efter at give jer en personlig oplevelse.

Vi hjælper virksomheder så de står sikkert i marked samt står sikkert med deres ambitiøse vækstmål – lokalt eller globalt. Vi hjælper alle typer medarbejder i virksomheden med at løse deres daglige it-udfordringer eller en helt ny it skruktur i virksomheden.

Du er landet det rigtige sted

ITGuy tilbyder det meste i konsulentydelser, opsætning, support og vedligeholdelse, så slipper virksomheden for at holde sig opdateret på alt det nye. ITGuy hjælper med at planlægge og udvikle den rigtig løsning til dig. Vi taler om jeres behov og ønsker til jeres IT installation. Hos ITGuy giver vi Jer et godt nærvær og tryghed i hverdagen.

Med en Servicepakke er du sikker på at dit fundament er i orden. Ud over en godt sammensat pakke af services der sikrer din virksomhed, har du mulighed for at kunne få support med, så du ikke skal tænke på ekstra udgifter i din virksomhed.

Du får glade medarbejdere, da de bare kan ringe til os, og du får en IT Drift, der kan budgetteres.

Om ITGuy

Lasse startede ITGuy i 2015 som et deltids arbejde ved siden af arbejdet i Cirque/TDC. Lasse startede firmaet da han havde et par kunder som var glade for det stykke arbejde som blev udført og ønskede at fortsætte med den høje service og gode kundebetjening. I 2018 gik Lasse fuldtid ind i firmaet og samtidig meldte ITGuy sig ind i CoWorkIT (den gang IT-Mester). Dette blev start skuddet til den forretning som ITGuy er i dag. ITGuy er på 4 år gået fra at være kun Lasse, til at have 6 ansatte heraf 2 lærlinge.

ITGuy er gennemsyret af fokus på høj kundeservice og altid at finde den rigtige løsning til kunden, mere end bare at sælge hylde vare. I ITGuy for kunden den løsning som passer til deres behov og den forretning som kunden driver.

IT skal understøtte forretningen, ikke kvæle eller overtage den.

Det er glæden ved at hjælpe andre og det gode sammenhold som vi har i ITGuy, der er med til at drive virksomheden fremad. Uden de dygtige medarbejdere var ITGuy aldrig blevet til dem de er i dag. Det er denne glæde som giver medarbejderne energi til at yde lidt ekstra hos kunderne når dettes kræves.

Værdigrundlag

Vi har 3 nøgleord som vi ser som vores værdigrundlag:

Loyalitet – både over for hinanden, dig som kunde og over for det fag, vi med stolthed repræsenterer.
Fleksibilitet – både til at udføre detaljer, præcist som kunden ønsker det, men også at tage hånd om pludselige ændringer, der kan opstå undervejs i et projekt. Fleksibilitet gælder også over for hinanden. Vi træder altid til, når kollegaen eller kunden har brug for det, så opgaven opfylder ønsket kvalitet til aftalt tid.
Respekt – Vi behandler hinanden og vores kunder, som vi gerne selv vil behandles.

Vores ydelser & kompetencer

 • Konsulentydelse
 • IT-Gennemgang
 • Hjemmeside
 • ITGuy Work pakker – fast pris pr. medarbejder.
 • Telefoni
 • Microsoft 365 Licenser
 • Backup af klienter, servere samt Microsoft 365
 • Grøn IT
 • Server hosting
 • IT Sikkerhed
 • Rådgivning om den rigtige løsning
 • Generel IT support til alle brugere i virksomheden – Serviceaftale, med 24/7 support.
0
Antal medarbejdere
+
0
Antal kunder

Referencer

Vi samarbejder med nogle af verdens førende IT-levernandører

Vinder af

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hjælpe dig.

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på 70 40 47 07

Skriv til os og få kontakt til en af vores dygtige rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed.

Lasse

ITGuy ApS
Lasse Bloch Holmsgaard
Ejer og IT-Konsulent

Centervænget 19, st. tv.,
3400 Hillerød
CVR: 36936894

info@itguy.dk
+45 70 40 47 07