Få en IT-sikkerhedspolitik, der skaber tryghed 

IT-sikkerhedspolitik 

Der findes ikke en one-size-fits-all IT-sikkerhedspolitik, men der er alligevel en række principper, som I bør overveje. Vi har en række råd til, hvordan I kan komme i gang med at udvikle jeres egen sikkerhedspolitik.

1) Risikoanalyse  

Start med at spørge jer selv om der evt. er særlige risici i netop jeres branche. Find dernæst ud af, hvilke trusler I skal være særlig opmærksomme på, og hvilke I måske kan tage lettere på. 

2) Kritiske informationer 

Dernæst skal I få overblik over de fortrolige oplysninger, I ligger inde med. Hvilke er mest kritiske? Og hvilke er mindre vigtige? Skal der i forhold til sikkerhed prioriteres mellem disse data?  

 

3) Sikkerhedsprocedure 

Har I styr på procedurerne både før, under og efter et angreb på jeres virksomhed, både hvad angår ”IT-afdelingen” og hvad angår medarbejderne? Hvem gør hvad? Og hvor ligger det overordnede ansvar? Tal de forskellige scenarier igennem og beslut jer for jeres sikkerhedsprocedurer, så alle ved, hvad de skal gøre. 

4) Medarbejder involvering og awareness 

Når I har procedurerne på plads, gælder det om at kommunikere og implementere det i resten af organisationen. På den måde begrænses jeres IT-sikkerhedspolitik til ikke blot at blive et internt anliggende for ledelsen. Husk dernæst, at have en løbende dialog, gerne som en fastlagt procedure, om IT-sikkerheden i virksomheden. På den måde sikrer I, at medarbejderne har forudsætninger for at handle forsvarligt i en digital hverdag.  

 

Sikkerhedsanalyse 

Vi kan også hjælpe jer med et overblik over jeres nuværende IT-sikkerhedsniveau, som også danner grundlag for, hvordan I håndterer IT-sikkerhedspolitikken nu og fremadrettet.

Via en IT-sikkerhedsanalyse hjælper vi jer med at skabe et overblik over jeres nuværende IT-sikkerhedsniveau, samt liste en række anbefalinger til, hvad I skal ændre for at øge IT-sikkerhed i jeres virksomhed.  

Hvad vil blive undersøgt i analysen? 

Inventory & asset management 
– Har I styr på jeres forskellige enheder?  

Log Management / SIEM 
– Gennemgang af log-filer for fjendtlige angreb 

E-mail og browser beskyttelse 
– Kan medarbejdere tilgå fjendtlige links eller modtage mails med usikre vedhæftninger? 

Wi-Fi adgang 
– Er det kun virksomhedens enheder, der kan tilgå det trådløse netværk? Er det opdateret og tilgængeligt når det skal bruges? 

Penetrationstest 
– Er det udelukkende brugere med de korrekte rettigheder, der kan tilgå virksomhedens infrastruktur? 

Analyse af netværkstrafik 
– Hvilken trafik sendes og modtages på jeres netværk? 

I får en rapport med konkrete anbefalinger 

Når vi har gennemført analysen, udarbejder vi en forståelig rapport, hvor vi fremhæver aktionspunkter i prioriteret rækkefølge – alt efter, hvor kritiske de er for jeres virksomhed. 

Rapporten opstiller en række løsningsforslag – fx hvordan I håndterer og beskytter de enkelte enheder, hvordan I beskytter e-mail eller browsere optimalt. Rapporten er et godt værktøj til at afstemme jeres virksomhed til nutidens krav om IT-sikkerhed.  

Store nok til at være konkurrencedygtige.
Små nok til at være nærværende.

Vi garanterer dig én fast kontaktperson, gennemsigtighed i aftalen, service fra en IT-partner i dit lokalområde og adgang til Danmarks største partnerskab af uafhængige og landsdækkende IT-leverandører, der professionelt løser din virksomhed IT-behov.

Nærværende og lokalbaseret

Vi arbejder som din landsdækkende IT-leverandør, med base i det lokale Danmark. Vi tilbyder én kontaktperson uanset projekt, og IT-hjælp og support leveret fra lokal IT-leverandør.

Servicemindet IT-support 24/7

Vi gør en dyd ud af at være servicemindede og hjælpsomme først og fremmest. Uanset udfordringen, spørgsmålene eller behovet tilbyder vores specialister kompetent IT-support. Vi skræddersyr altid løsning, så den passer til jeres behov.

Kompetencedækket service

Vi er en virksomhed fuld af specialister, der samlet set dækker over et meget bredt IT-landskab og kompetencekompas. Ca. 40 IT-leverandører er med i vores samarbejde og vi tæller tilsammen ca. 200 medarbejdere.

En del af det gode selskab

Vi samarbejder med nogle af verdens førende IT-leverandører

”Vil også gerne sige tak. Mage til kompetente folk skal man lede længe efter. Det er gået over al forventning her i Viborg og der har været rigtig hurtig respons fra alle sider. Det fungerer.”

Lars Villadsen, Kvalitetschef, Volkswagen Viborg (Sølvsten Biler)

Skal vi hjælpe jer med en implementerbar IT-sikkerhedspolitk?

Kontakt os

Mads Ehrhardt
CEO, CoworkIt

E-mail: mads@coworkit.dk

Tlf.: 25 63 94 00

Udfyld formular

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger