Personlig support og løsninger som du altid kan regne med

God og hurtig service er vigtigt for en moderne virksomhed. Vi giver din virksomhed praktiske løsninger. Vi kender værdien af vores hjælp for din forretning!

Hos Commsoft sætter vi en stolthed i at være pålidelige og levere løsninger som holder i længden.

Du er landet det rigtige sted

Som en mindre leverandør bliver du aldrig glemt i mængden, og dermed kan du regne med god og hurtig service. Det er nemlig essentielt en skalerende virksomhed. Vi leverer praktiske løsninger, som i mange tilfælde ikke kræver yderligere udvikling længere nede af vejen.

Efter næsten 20 år i branchen er vi bekendt med værdien af vores hjælp for din forretning. Hos Commsoft sætter vi en stolthed i at være pålidelige og levere løsninger som holder i længden.

Handels- og produktionsvirksomheder har vi meget erfaring med hos Commsoft

Vi hjælper virksomheder med at skalere til nye højder gennem digitalisering.

Vi kender til de forskellige behov og vækstmuligheder gennem mange års arbejde med virksomheder i hundredvis af denne type.

Commsoft udgør et team af konsulenter og programmører, som sammenlagt har over 50 års erfaring. Vi har set hvordan virksomheders kritiske processer kan optimeres gennem digitalisering, hvorefter omsætningen samt omkostninger følger med.

Hvis du leder efter en leverandør til Business Central som kan hjælpe med at udvide funktionaliteten heraf gennem Continia, NAVEKSA, eller Mobile WMS-integrationer hertil, så kan Commsoft hjælpe din virksomhed.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Continia
  • Naveksa
  • Gantt diagram
  • Tasklet factory
  • Shipmondo

Vores ydelser & kompetencer

Eksempler på hvad vi kan levere kunne være: En komplet Dynamics 365 Business Central løsning sat op på blot 14 dage. Dét er til at forholde sig til. En glidende overgang til et nyt system er noget som virker dybt uoverskueligt for langt de fleste virksomheder som er i gang med at skalere gennem digitalisering. Men hos Commsoft går vi målrettet efter at hjælpe jeres virksomhed med at lave den glidende overgang i drømmer om. Kontakt os og hør hvornår vi kunne være klar til at levere jeres løsning hurtigt og smertefrit.

Et andet eksempel kunne være en opsætning af Continias fire plugins, kaldt BuiltInside. Continia tilbyder nemlig Built Inside Dynamics, som er opdelt i 4 moduler Expense Management, Document Output, Payment Management, og Document Capture.

Vi tilbyder også assistance med oplæring af hvordan jeres medarbejdere bliver effektive indenfor anvendelsen af vores løsninger.

Naveksa Produktionsstyring er også en af vores mest populære løsninger. Her har vi særligt meget erfaring med ShopFloor, ItemPlanning, CadConnect og MakeToOrder. Læs mere om dette på vores hjemmeside, under NAVEKSA.

En løsning særligt til produktions virksomheder, kunne f.eks. være Mobile WMS fra Tasklet Factory, som understøtter arbejdsprocesserne på lageret og integrerer til standardfunktionerne i Business Central og Dynamics NAV.

0
Ansatte
0
års
Erfaring

Søger i en måde at overskueliggøre jeres projekter på?

Vi leverer f.eks. også VJS fra Netronic. Dette giver et interaktivt projekt- og ressourceskema og tillader en nem og intuitiv planlægning af jobopgaver, jobplanlægningslinjer og ressourcer. Tilføjelsen er baseret på Dynamics NAV-standardfunktionaliteten og kan installeres uden at ændre noget eksisterende NAV-objekt. Med løsnignen fra Netronic får i en komplet Gantt-Diagram-udvidelse til NAV.

Alle virksomheder har forskellige behov, så kontakt os for at få mere at vide om hvordan vi kan optimere processerne gennem digitalisering i lige nøjagtig jeres virksomhed.

Referencer

Vi samarbejder med nogle af verdens førende IT software-leverandører

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hjælpe dig.

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på 39 66 12 30

Skriv til os og få kontakt til en af vores dygtige rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed.

Commsoft
Jørgen Skak Lund
Stifter og Adm. Direktør

Gymnasievej 21,
4600 Køge
CVR: 27921558

+45 39 66 12 30