Danmarks største netværk af lokale IT-leverandører

IT-udfordringer i virksomheden. Løsningen er kompetent IT-rådgivning

Du er landet det rigtige sted

For det er korrekt. Du er landet hos Danmarks største netværk af lokale IT-leverandører, eksperter og administratorer. Som kan implementere, rådgive, drifte og løse din IT-udfordring. Ovenikøbet med et kæmpe netværk af eksperter i ryggen.

Du er derimod IKKE landet hos en IT-virksomhed med kontordomicil ét sted i Danmark, som har telefonkø og ventemusik. Du er landet hos en IT leverandør, der er lokal. 

For vi findes i hele Danmark. Fra de mindste byer, til Hovedstaden, Sjælland, Fyn, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland – ja, Bornholm er også med.

Nysgerrig på vores koncept? Direktør, Niels Laulund gør dig klogere i filmen her >

Lokale IT-eksperter i landsdækkende netværk

Landsdækkende IT-netværk af lokale IT-eksperter
CoworkIt er et landsdækkende IT-netværk af lokale IT-eksperter

Netværket er vores grundsten – og det eneste af slagsen i Danmark

”Det må kunne gøres bedre.” Det var sådan ideen til CoworkIt blev skabt.

IT var efterhånden blevet en størrelse, som man skulle være ekspert for at forstå. Og de store IT-virksomheder ansatte flere og flere folk i takt med at behovet blev større pga. kompleksiteten.

Samtidig oplevede mange kunder, at deres IT-rådgiver og leverandører rykkede længere og længere væk. Ventemusik og kontaktformularer med forventet svar indenfor 8 arbejdsdage var en realitet.

Men udfordringerne med IT lægger virksomheder ned i flere timer, måske dage, når det ikke fungerer. Der kan man ikke vente på, at der bliver svaret fra kundeservice.

Og det er netop her, at CoworkIt har valgt en forretningsmodel, der sikrer, at dette ikke sker.

Vi har allieret os med hinanden. Netværket tæller op mod 40 mindre og små IT-virksomheder, som i samarbejdet fungerer som én agil afdeling. Sammen løser vi opgaver for både store, små og mellemstore virksomheder. Vi er forpligtet overfor hinanden til at bruge hinandens kompetencer, søge viden og rådgivning i netværket.

Det er en fordel for os. Men en kæmpe fordel for dig, for du får den lille virksomheds DNA, men med den store virksomheds fordele.

Vores mission er at være nede på jorden

Vi taler et sprog, du forstår, og vi forventer ikke, du ved alt om IT. Hvis du gør, er det godt. Men vi insisterer stadig på at være på et niveau, som alle kan forstå.

For det er sådan, man løser IT-udfordringer. Ved at se hinanden i øjnene og skabe løsninger, der er praktiske, forståelige og som alle kan bruge. Det er det, vi stræber efter. Og det er sådan, vi løser vores arbejde.

CoworkIt leverer innovative IT-løsninger for fremtiden
CoworkIt leverer innovative IT-løsninger som fremtidssikrer din virksomhed
IT-rådgivning fra eksperter
Vores vision er at skabe en bedre platform for IT-løsninger​

Vores vision er at skabe en bedre platform for IT-løsninger

… for din skyld.

Og det er sagt uden at fedte for nogen. For vi mener det!

Alle partnere i CoworkIt er selvstændige. Vi ved, hvad det vil sige, at have hånden på kogepladen. Hver dag. Derfor ved vi også, hvilke løsninger der er behov for, når man skal drive god forretning med samarbejdspartnere.

Vi oplevede også at der var stort behov for en agil, fleksibel og kompetencespækket IT-organisation, der samtidig var lokalt forankret.

Og det er netop det behov, vi har efterkommet. Vi har skabt den eneste platform i Danmark, som løser dette. Samtidig har vi et mål om altid at udvikle os i takt med markedet og de nye behov, der måtte opstå.

Derfor arbejder vi dagligt på at skabe nye netværk på tværs af alle Coworkers, finde nye leverandører, der giver os stordriftsfordele og meget mere.

Alt dette vil du opleve og få gavn af, når du møder os. Vi leverer nemlig rådgivning fra start – helt uforpligtende.

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os via denne side, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig her og tage direkte kontakt

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på linkedin
Del denne side på LinkedIn