Sådan bliver du synlig på nettet

Dine IT-systemer fungerer, det hele spiller og alle er glade. Men er der ikke nogen at vise dit brede smil til – ja, så vender mundvigene hurtigt nedad igen …

Synlighed på nettet er afgørende for, om din forretning overlever på den lange bane. Måske går det godt lige nu. Men økonomiske ændringer i samfundet, nye tendenser, onlinehandel og konkurrenter, kan gøre livet surt for dig og din virksomhed, hvis du ikke er synlig.

Derfor er vores rådgivning og drift af webløsninger et vigtigt parameter i at tiltrække og fastholde dine kunder. Nu og i fremtiden.

Vi udvikler webløsninger til alle virksomheder
CoworkIt udvikler webløsninger til alle virksomheder

Investér i din fremtid gennem god, digital kommunikation og webløsninger

Håndteringen af sociale medier, tekster, opbygning af website, dataindsamling og analyse, kommunikationsflow, udvikling af webshops og E-commerce mm. kan være en by i Rusland for mange.

Måske har du allerede googlet dig frem til en tjekliste – men de store skridt skal tages, når du skal i gang med at implementere det i din virksomhed.

Får du lavet de rigtige prioriteringer, vil du opleve, at du har platforme, der står og genererer salg og lander kunder for dig – hele tiden. Men der skal styr på detaljerne og prioriteringerne, inden du vil opleve reel værdi. Det kan vi hjælpe dig med.

Samtidig er det vigtigt, at alle dine systemer taler sammen. Driver du fx en webshop, skal hele din E-commerce platform tale sammen med dit ERP, så du får automatiseret så mange ting som muligt. Det frigiver tid, der kan bruges på at gøre dig synlig for dine kunder. Det løser vi også i CoworkIt.

Du er altså holdt godt i hånden på alle områder, når du samarbejder med os.

Hvilke webløsninger skal du vælge?

Gennem vores erfaring og netværk tilbyder vi en lang række webløsninger:

  • Rådgivning og sparring
  • Udvikling af hjemmesider
  • Webbaserede intranets
  • E-commerce/webshops
  • Integration til systemer, herunder økonomisystem, ERP og CRM
  • Automatisering af workflows
  • SEO optimering
  • Adwords kampagner
  • Sociale medier marketing
  • E-mail marketing og –automatisering

Hvilke webløsninger, der tjener din virksomhed bedst, kan kun afgøres ved at analysere en række forskellige områder i din virksomhed. Både ressourcer, økonomi og KPI’er vil være afgørende for, hvor du skal sætte ind.

IT, webløsninger til alle formål
Lad CoworkIt rådgive dig til valg af webløsninger

Kontakt os

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os her, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig og tage direkte kontakt

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på linkedin
Del denne side på LinkedIn