Webintegrationer

Udvikling af hjemmesider, web portaler, e-commerce platforme eller intranet er alle områder, som kræver en hel række af specialister og kompetencer, som vi kan levere i CoworkIt. 

Alt fra at tale i koder, som fx HTML, CSS, javascript mm., til at teste systemer, lave webarkitektur og teste og implementere webløsninger og integrationer er noget, vi hver dag har fingrene nede i for en række af vores kunder. 

Vores 40 landsdækkende IT-virksomheder råder tilsammen over 160 medarbejdere, som har kompetencer indenfor de områder, som kræver webintegrationer og løsninger:

Vi udvikler webløsninger til alle virksomheder
CoworkIt udvikler webløsninger til alle virksomheder

Hvad kan en vores webudviklere hjælpe dig med?

Skal du have udviklet en ny hjemmeside eller ændret og opsat din webshop, integrereret dit ERP-system til en ny hjemmeside, styring af projektet og relevante partnere eller blot have et overblik over, hvordan dine online platforme kan tænkes bedre sammen gennem informationsarkitektur, kan du trække på vores netværk og kompetencer.

Samtidig er det vigtigt, at alle dine systemer taler sammen. Driver du fx en webshop, skal hele din E-commerce platform tale sammen med dit ERP, så du får automatiseret så mange ting som muligt. Det frigiver tid, der kan bruges på at gøre dig synlig for dine kunder. Det løser vi også i CoworkIt.

Du er altså holdt godt i hånden på alle områder, når du samarbejder med os.

Hvilke webløsninger skal du vælge?

Gennem vores erfaring og netværk tilbyder vi en lang række webløsninger:

Hvilke webløsninger, der tjener din virksomhed bedst, kan kun afgøres ved at analysere en række forskellige områder i din virksomhed. Både ressourcer, økonomi og KPI’er vil være afgørende for, hvor du skal sætte ind.

  • Rådgivning og sparring
  • Udvikling af hjemmesider
  • Webbaserede intranets
  • E-commerce/webshops
  • Integration til systemer, herunder økonomisystem, ERP og CRM
  • Automatisering af workflows
  • SEO optimering
  • Adwords kampagner
  • Sociale medier marketing
  • E-mail marketing og –automatisering
IT, webløsninger til alle formål
Lad CoworkIt rådgive dig til valg af webløsninger

Kontakt os

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os her, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig og tage direkte kontakt

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på linkedin
Del denne side på LinkedIn