IT-rådgivning baseret på forretningsforståelse og lokalkendskab

Undgå fejlinvesteringer ved et værdiskabende IT-setup, som starter med kvalitetssikret rådgivning – menneske til menneske. Computere og teknologi kan ikke gøre arbejdet.

Når vi rådgiver, starter vi altid med at lære jeres virksomhed at kende og dykke ned i jeres forretningsplan. Herfra afdækker vi nemt og hurtigt, hvilket reelt behov I har.

Vi analyserer jeres nuværende IT-setup, hvor vi ser på muligheder og risici og giver derfra strategisk rådgivning om, hvor I skal sætte ind for at skabe yderligere vækst i virksomheden.

IT-rådgivning gennem landsdækkende it-netværk
IT-rådgivning gennem landsdækkende it-netværk

Vi er selv virksomhedsejere – vi forstår din virkelighed

Vores CoworkIt partnere er selv virksomhedsejere. Hver dag udfører de alle former for IT-rådgivning til små og mellemstore virksomheder, og samtidig står hver og en på ryggen af et stort kollegialt netværk, som udveksler erfaringer. Det betyder, at en Coworker altid har en kollega at vende tingene med – også selvom de fx driver en enmandsvirksomhed.

Et samarbejde med os giver dig derfor en IT-partner med reel forretningsforståelse, strategisk blik for udviklingen og en partner, der ved, hvad det kræver at drive virksomhed.

Det er en stor fordel for dig, som står med hånden på kogepladen hver dag. For vores Coworkes ved, hvad det vil sige at mærke varmen derfra.

IT-projektledelse, der vender røde tal til sorte

Mangler du ressourcer og viden i virksomheden til at drive dit IT-setup fra A til Z? Mange af vores Coworkers arbejder hver dag meget tæt på deres kunder, hvor de driver IT-projekter for dem.

Derfor kan vi også varetage hele styringen af jeres IT-projekt. Det gælder både fra den indledende analyse, til indkøb, implementeringen, men også uddannelsen af medarbejdere i virksomheden. Vi kan altså fungere som en del af jeres hold i den periode, hvor IT-løsningen skal udvikles og implementeres.

Denne løsning er ofte ressourcebesparende, fordi du sikrer at dine medarbejdere kan koncentrere sig om deres arbejde, mens en ekspert leder hele den digitale rejse, som din virksomhed er ude i.

Netværk af IT-leverandører
CoworkIt er et netværk af IT-leverandører
IT-leverandør med support 24/7
CoworkIt er IT-leverandør med 24/7 support

Lokal service, én kontaktperson og landsdækkende kompetencer fra 40 IT-leverandører

CoworkIt bygger et forpligtende netværk. Indtil videre er vi knap 40 IT-virksomheder, der er gået sammen om at opbygge Danmarks største kompetencenetværk indenfor IT-branchen.

Det betyder, at vi kan trække på alle former for viden og know-how, når vi skal rådgive dig om den optimale IT-løsning for din virksomhed. Vi løfter hinanden og er forpligtet til at søge råd, viden og vejledning for at kvalitetssikre vores rådgivning. Dermed er ingen opgave for kompliceret, for simpel, for stor eller for lille.

For dig betyder det overskud og stabilitet. Du skal nemlig kun gå ét sted hen. Nemlig det sted, der er tættest på dig, men som er forbundet med resten af Danmark.

CoworkIt udøver rådgivning og IT-projektledelse indenfor følgende IT-områder

  • Behovsanalyse
  • Driftsaftaler
  • Udvikling
  • Implementering
  • Digitalisering
  • Kravspecifikationer
  • Risicivurdering
  • Fremtidige IT-investeringer
  • Nuværende IT-setup
IT-kompetencer med garanti for oppetid
CoworkIt sikrer din virksomhed IT-kompetencer med garanti for oppetid

Kontakt os

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os her, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig og tage direkte kontakt

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på linkedin
Del denne side på LinkedIn