Office 365, ERP og CRM – vi implementerer og servicerer alle applikationer

Lyder det som en jungle af muligheder?

Mulighederne er mange. Udviklingen går stærkt. Men der er ingen tvivl om, at de rigtige applikationer kan hjælpe din virksomhed med at vokse, skabe overblik og minimere produktionsgange, der er ressourcekrævende.

Og ja. Det kan være en jungle. Men der er derfor, du skal vælge den rigtige ekspeditionsleder, når du først har besluttet, at du ikke vil gå glip af rejsen.

IT-leverandør med support 24/7
CoworkIt er IT-leverandør med 24/7 support

Applikationsudvikling uanset behov – lokal service gennem hele forløbet

Kendte eksempler på IT-applikationer er ERP– og CRM-løsninger. Altså softwareapplikationer, som fx håndterer administrationssystemer, opdaterer lagerstatus og sikrer kommunikationsflow med dine kunder og i virksomheden. For mange virksomheder er det et helt basalt behov.

I takt med at din forretning udvikler sig, kan der opstå et andet og større behov.  Her går vi også ind og rådgiver, udvikler og implementerer nye løsninger. Hvad enten applikationen er kendt, allerede eksisterende eller kræver helt ny udvikling, som vi også kan håndtere.

Vores netværk og erfaring giver os muligheder for at tage alle former for applikationsudvikling ind, og er der en opgave, din lokale Coworker ikke selv kan løse, træder netværket til.

Applikationer leveret og serviceret fra lokale partnere – nu er det slut med at være et nummer i køen

Vi er Danmarks største og lokale netværk af IT-leverandører. Det er vi stolte af. Ikke mindst fordi, det giver os stordriftsfordele, men også fordi, vi oplever, hvordan vores kunder sparer ressourcer ved samle IT-drift, applikationsløsninger mm. ét sted.

Vælger du at gøre det samme hos os, giver det dig et bedre overblik og dermed frigiver du ressourcer, samt øger sikkerheden og minimerer din virksomheds sårbarhed.

Applikationer, Office 365
Vi leverer applikationer, Office 365

Kontakt os

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os her, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig og tage direkte kontakt

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på linkedin
Del denne side på LinkedIn