IT-ydelser, der understøtter din virksomhed og skaber værdi i hverdagen

Hvis du lægger alle CoworkIts mange partnere sammen i én pulje, har du alle IT-kompetencer samlet på ét sted. Vi kan levere IT-løsninger, IT-rådgivning, IT-drift og IT-projektledelse, og vi kan samtidig fungere som din samarbejdspartner i hverdagen og på lang sigt. 

IT-ydelser, der understøtter din virksomhed og skaber værdi i hverdagen​
CoworkIt IT-ydelser, der understøtter din virksomhed og skaber værdi i hverdagen
CoworkIt leverer innovative IT-løsninger for fremtiden
CoworkIt leverer innovative IT-løsninger som fremtidssikrer din virksomhed

Landsdækkende IT-service på alle ydelser

Men nu er det bare sådan, at vi netop ikke har lagt alle sammen i én pulje. Vores koncept er nemlig at komme væk fra tankegangen om ét epicenter, hvor al din IT bliver hostet og løst fra.

Vi ønsker at gøre IT tilgængeligt for alle små – og mellemstore virksomheder i Danmark. I alle dele af landet.

Det er derfor, vi er gået sammen om at levere IT-ydelser på allerhøjeste niveau – helt tæt på dig og din virksomhed. Vi er Danmarks største IT-netværk, som på tværs af vores Coworkers IT-virksomheder løser, drifter og servicerer IT for en lang række offentlige institutioner og virksomheder i Danmark.

En IT-afdeling fordelt på mange skuldre

Du kan se os som et netværk, der står på skuldrene af hinanden.

Sammen, og hver for sig, kan vi løse alt fra udvikling af sofware til drift, analyse og optimering af din virksomheds digitale sikkerhed, samt alt det ind i mellem og omkring. Vi er alle selvstændige med vores egen IT-virksomhed og arbejder derigennem sammen. Ofte som én agil afdeling, som opleves på samme måde som én stor IT-virksomhed.

Det er kort fortalt: Den lille virksomheds DNA, med den store virksomheds fordele.

Når du samarbejder med os om dit IT-setup, får du samtidig vores store netværk i ryggen, som vi selv bruger, når vi løser opgaver.

Vi er nemlig forpligtet til at bruge hinanden, gå sammen om opgaver og løse kunders IT-behov i samarbejde med hinanden.

Det gør din virksomhed mindre sårbar, for der er altid én, der kan tage over, hvis der opstår en uventet eller akut situation. Samtidig er det din sikkerhed for, at du altid får tilbudt et IT-setup, der er valideret af flere og som bliver løst af en specialist på området.

Her på siden, kan du blive klogere på, hvad vi kan. Men du er også velkommen til at ringe til os direkte på tlf. 72 40 08 00 eller skrive til os via kontaktformularen herunder:

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os via denne side, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig her og tage direkte kontakt

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på linkedin
Del denne side på LinkedIn