Bliv klogere på CoworkIt - se vores videoer her

Hvad er Hosting egentlig?

For nogen er det logik. For andre er det ikke. Hos CoworkIt tror vi på rådgivning i øjenhøjde, og på at ingen spørgsmål er forkerte.

Vi tager vores egen medicin, og prøver at komme ud over alle de smarte ord, som vores IT-branche en gang imellem kan komme til at smide om sig med – uden at tænke på, at nogle gange kan være en jungle at finde rundt i.

Coworker, Martin Krogh Nielsen fra Perspektiva IT i Holbæk er her sat på en mission: Han fortæller helt nede på jorden om, hvad Hosting er for en størrelse. Hvad en god hostingløsning er, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge din Hostingløsning – og om, hvor vigtigt det er, at du får god rådgivning med i købet.

Danmarks største netværk af lokale IT leverandører

Bliv klogere på Danmarks største netværk af lokale IT-leverandører, eksperter og administratorer, som kan implementere, rådgive, drifte og løse din IT-udfordring. Vi findes i hele Danmark. 

Nysgerrig på vores koncept? Direktør, Niels Laulund gør dig klogere i filmen her.

CoworkIt - hvordan fungerer netværket?

”Kunderne skal kun ringe ét sted hen”. Sådan beskriver Rasmus Nielsen fra NOVA-C ApS bl.a. den værdi, som kunder oplever, når de samarbejder med vores netværk.

Se filmen her, og bliv endnu klogere på, hvordan samarbejdet fungerer i CoworkIt, og hvordan det udvikler både vore kunder, de IT-løsninger, vi tilbyder og vores interne, stærke netværk.

Udvikling af applikationer til alle platforme

Mulighederne er mange. Udviklingen går stærkt. Men der er ingen tvivl om, at de rigtige applikationer kan hjælpe din virksomhed med at vokse, skabe overblik og minimere produktionsgange, der er ressourcekrævende.

Og ja. Det kan være en jungle. Men der er derfor, du skal vælge den rigtige ekspeditionsleder, når du først har besluttet, at du ikke vil gå glip af rejsen.