Bliv klogere på CoworkIt - se vores videoer her

Hvad er Multi Factor Authentication?

Risikoen for at din konto bliver hacket er noget, vi alle er bevidste om. Men hvad kan du selv gøre, for bedre at sikre dig i mod hacking mm.?

Vi anbefaler, at du tilføjer en tredje sikkerhed, som du fx kender fra NEM-ID, eller din Gmail, hvor du fx får en sms med en sikkerhedskode, når du skal logge ind.

Hvad er god IT-rådgivning?

Coworker, Martin Krogh Nielsen fra Perspektiva IT i Holbæk svarer på det, og vi tror faktisk, I bliver overraskede over hans svar.
For noget af det vigtigste er nemlig … ærlighed!

Se med, hvis du vil vide hvorfor.

Hop også over på www.coworkit.dk, hvor vi er helt ærligt om, hvad vi kan tilbyde i CoworkIt.

Hvad er Dropbox Business ?

500 millioner registrerede brugere anvender Dropbox til at arbejde sammen uanset tid og sted. Og hos CoworkIt er vi selvfølgelig med også!

Vi er danske Dropbox partnere og har en god håndfuld af IT-eksperter, der kan hjælpe jer med at komme i gang med Dropbox værktøjerne, som i den grad kan hjælpe danske arbejdspladser med at skabe et bedre og mere effektivt arbejdsflow!

Med dette effektive samarbejdsnetværk, bliver IT-afdelingen i stand til at beskytte virksomhedens data og overholde branchekrav. Se her, hvorfor mere end 300.000 førende virksomheder har valgt Dropbox Business som det samlede hjem til deres indhold og til at samarbejde om det.

CoworkIt – om webløsninger

Hvad er webløsninger egentlig? Ordet dækker over en bred palette af opgaver, som IT-leverandører løser hver dag, men hvad er det, helt præcist?

Det giver Coworker, Raf Andersson fra AHA IT dig en forklaring på her.
På to minutter klæder vi dig på og gør dig klogere på området, og på hvordan vi arbejder med vores kunder, når vi udvikler, vedligeholder og implementerer webløsninger for dem.

Er du interesseret i at høre, hvad vores stærke, lokale og landsdækkende IT-netværk kan gøre for dig, så tag endelig fat i os på www.coworkit.dk eller på telefon 72 400 800.

Smart Sync – arbejd uden grænser

Hvor mange gange har du ledt efter dokumenter på din arbejdscomputer? Hvor mange gange har dine kollegaer? Og hvor meget tid, vil du anslå, I har brugt på netop det gennem tiden?

Vi tænker, det er en del. Derfor har en håndfuld af vores coworkers taget opgaven på sig, og kan nu servicere og hjælpe danske arbejdspladser med at få et bedre arbejdsflow.

Hvad er IT-infrastruktur ?

Det er dybest set, alt det, der skal til for at du kan bruge din computer, du kan gå på nettet, du kan sende en mail osv. Det er den enkle forklaring. Men hvad med alt det andet? Behøver det være teknisk svært at forstå?

Hos CoworkIt har vi sat os for at gøre det enkelt for dig. Derfor leverer vi svar, så vi sammen kan stille de rigtige spørgmål omkring din virksomheds IT.

Casper Allerslev Jensen fra i4iT forklarer dig her, hvad IT-infrastruktur er, men endnu vigtigere: Hvordan vi arbejder med det, hvad vi gør, når vi bliver bedt om at optimere en virksomheds IT-infrastruktur; i det hele taget, hvordan vi går til opgaven.

Hvad er Hosting egentlig?

For nogen er det logik. For andre er det ikke. Hos CoworkIt tror vi på rådgivning i øjenhøjde, og på at ingen spørgsmål er forkerte.

Vi tager vores egen medicin, og prøver at komme ud over alle de smarte ord, som vores IT-branche en gang imellem kan komme til at smide om sig med – uden at tænke på, at nogle gange kan være en jungle at finde rundt i.

Coworker, Martin Krogh Nielsen fra Perspektiva IT i Holbæk er her sat på en mission: Han fortæller helt nede på jorden om, hvad Hosting er for en størrelse. Hvad en god hostingløsning er, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge din Hostingløsning – og om, hvor vigtigt det er, at du får god rådgivning med i købet.

Danmarks største netværk af lokale IT leverandører

Bliv klogere på Danmarks største netværk af lokale IT-leverandører, eksperter og administratorer, som kan implementere, rådgive, drifte og løse din IT-udfordring. Vi findes i hele Danmark. 

Nysgerrig på vores koncept? Direktør, Niels Laulund gør dig klogere i filmen her.

CoworkIt - hvordan fungerer netværket?

”Kunderne skal kun ringe ét sted hen”. Sådan beskriver Rasmus Nielsen fra NOVA-C ApS bl.a. den værdi, som kunder oplever, når de samarbejder med vores netværk.

Se filmen her, og bliv endnu klogere på, hvordan samarbejdet fungerer i CoworkIt, og hvordan det udvikler både vore kunder, de IT-løsninger, vi tilbyder og vores interne, stærke netværk.

Udvikling af applikationer til alle platforme

Mulighederne er mange. Udviklingen går stærkt. Men der er ingen tvivl om, at de rigtige applikationer kan hjælpe din virksomhed med at vokse, skabe overblik og minimere produktionsgange, der er ressourcekrævende.

Og ja. Det kan være en jungle. Men der er derfor, du skal vælge den rigtige ekspeditionsleder, når du først har besluttet, at du ikke vil gå glip af rejsen.