Two software developers working on a new project in a software developing company office. Focus on the woman poiting to the comuter screen

Vi mener det bogstaveligt, når vi siger: Lokale IT-leverandører, der dækker hele Danmark

Afstanden mellem Helsingør og Fredericia var ingen hindring, da to Coworkers gik sammen om at løse en IT-udfordring for en lokal tegnestue i Nordsjælland.

Geografi er blot et ord

Når Jakob Arndt sætter sig ind i en bil og kører ud til kundemøder kører han tit over Storebæltsbroen. Men som en del af netværket i CoworkIt er det blevet oftere og oftere.

Et opkald fra en god kollega i netværket, Hans Christian Götzsche fra SMSlinq blev nemlig til et samarbejde omkring ny IT-struktur for en lokal tegnestue, som manglede overblik over deres IT, og som samtidig havde brug for hjælp til at opgradere på hele IT-området.

Jakob og Hans Christian teamede op, fordi de begge komplimenterede opgaven med hver deres kompetencer, således at de begge kunne koncentrere sig om at løse opgaven med deres spidskompetence i fokus.

Og geografi var ingen hindring. Der blev sat et par møder op, og derefter arbejdede begge parter online – både sammen og alene.

Mulighed for at arbejde med det, vi er bedst til

”Når vi samarbejder på denne måde, er det kun til fordel for kunden. Vi kan garantere, at vi servicerer kunden med de bedste folk i branchen, og ikke ”bare siger ja”, fordi vi vil have kunden, men også fordi, vi rent faktisk kan løse opgaven ”

Hans Christian Götzsche

Han fortsætter

”Jeg havde ikke kunnet tage denne opgave ind, hvis ikke Jakob var en del af mit netværk. Han er dygtig til IT-infrastruktur. Jeg er dygtig til applikationsudvikling, hosting og implementering. Vores kompetencer sammen gjorde, at vi kunne koncentrere os om det, vi er dygtige til. Det giver en kæmpe, faglig tilfredsstillelse, gør opgaven sjovere og det er kun en fordel for kunden”

Hans Christian Götzsche

Jacob Arndt lægger samtidig stor vægt på, at selvom kunderne får en stor fordel af samarbejdsformen, så er det vigtigt, at de egentlig ikke opdager det:

”Når jeg siger sådan, er det fordi, det er vigtigt, at kunden ikke skal bruges tiden på at forholde sig til, hvem og hvordan det bliver løst. De skal bare stole på, at det bliver gjort. Men slutproduktet vil vise dem, at de har fået den bedste løsning, fra eksperter på området. Om jeg så kommer fra Firenze eller Fredericia – ja, det skal kunden, i princippet, være ligeglad med.

”Men det, at vi har åbnet op for at bruge hinanden på den måde gør en kæmpe forskel for det IT-setup, som vi afleverer. Og det kommer til at batte i fremtiden. For der er alt for mange dårlige IT-løsninger derude. Ofte af den årsag, at IT-virksomheder tager opgaver ind, som de reelt ikke har alle kompetencerne til at løse. Intet IT-firma kan det hele. Heller ikke os. Men sammen kan vi meget – og ofte, alt”.

Jacob Arndt

CoworkIt er specialister, der samarbejder på tværs af hele landet. Det er altså mere end bare ord, når vi siger, at vi er Danmarks største netværk af uafhængige IT-leverandører.

Hvis du vil have flere eksempler på, hvordan vi gør det, så kontakt os endelig. Du er velkommen til at ringe til os, eller bruge kontaktformularen her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig!