Vi er IT-eksperter og IT-rådgivere

Den største IT sikkerhedstrussel kommer ofte indefra

Vi er IT-eksperter og IT-rådgivere

Medarbejderen fandt et USB-stick på parkeringspladsen

Kender du det? En af dine kolleger finder et USB-stick på P-pladsen foran virksomheden og vil lige tjekke, hvad der ligger på det. Eller får en mail med et link til et fristende tilbud fra en ukendt leverandør. Og så er skaden sket.

Den største trussel for virksomhedens IT-sikkerhed kommer ofte indefra. Virksomhedens sikkerhedssystemer skal nok holde de fleste angreb ude, men du er forsvarsløs, når medarbejderne glemmer sikkerheden. Det kræver kun en enkelt medarbejders nysgerrighed, et uovervejet klik med musen eller anden form for uhensigtsmæssig IT-adfærd, før virksomheden er ramt.

Er din virksomhed forberedt på det? Og er du og dine medarbejdere klædt på til at tænke it-sikkerhed? Eller har dine medarbejdere uden at vide det lidt for sløsede it-vaner?

Her er 6 spørgsmål, du bør stille dig selv for at sikre din virksomheds IT-sikkerhed

  • Har vi helt generelt styr på, om vi har de nødvendige værktøjer til styrkelse af it-sikkerheden?
  • Har vi tænkt medarbejdernes adfærd ind i vores it-sikkerhed, eller har vi brug for at øge vores opmærksomhed på sikker it-adfærd?
  • Har vi tænkt over mulighederne for et servicetjek af eksisterende sikkerhedsløsninger?
  • Skal vi simulere et virus- og phishing-angreb for at synliggøre virksomhedens sårbarhed over for uhensigtsmæssig it-adfærd?
  • Kan vi forbedre medarbejdernes it-adfærd med skiltning, kampagnemateriale eller andre påmindelser om god it-sikkerhed?
  • Skal vi spørge en it-ekspert om hjælp for at nå i mål med vores it-sikkerhed?

CoworkIt tilbyder at hjælpe med at styrke it-sikkerheden i små og mellemstore virksomheder. Ved hjælp af fx simulerede virus- og phishing-angreb arrangerer vi kurser og rådgiver ledelse og medarbejdere i at finde de dårlige vaner og gøre dem til gode vaner.

Kontakt din nærmeste CoworkIt Partner for at få tjekket og opdateret IT-sikkerheden mod IT-kriminalitet.

Del på linkedin
Del denne side på LinkedIn

Vi hører meget gerne fra dig

Du kan skrive til os via denne side, ringe til os eller finde en Coworker, der er tæt på dig her og tage direkte kontakt

Find CoworkIt Partner

Når du skriver via siden her, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Hvis du ringer til os, så tager vi telefonen med det samme – eller ringer tilbage, så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar